18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στ. Κασσελάκης: Στα χακί το απόγευμα – Τι παίχτηκε στο θρίλερ της Βουλής

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο στρατόπεδο της Θήβας παρουσιάζεται το απόγευμα, προκειμένου να ανταποκριθεί στις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα υπηρετήσει για δύο εβδομάδες αφού αναμένεται να πάρει το απολυτήριο του μεταξύ 30 Μαρτίου και 5 Απριλίου. Πριν περάσει τις πύλες του στρατοπέδου ο κ. Κασσελάκης θα κάνει μια βόλτα στους δρόμους της πόλης.

Η επιστροφή του κ. Κασσελάκη, μετά τις δύο εβδομάδες της θητείας του θα σημάνει και την είσοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην αφετηρία της κούρσας για τις Ευρωεκλογές ενώ χθες δόθηκε και το σήμα της εκκίνησης της προεκλογικής καμπάνιας του κόμματος. Σε δύο μέρες (17 Μαρτίου) λήγει η προθεσμία υποβολής  υποψηφιοτήτων, για τις Ευρωεκλογές. Για τις 14 Απριλίου είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν με κάλπη οι προκριματικές εκλογές, για την επιλογή των υποψηφίων.

Το θρίλερ της Βουλής

Χθες έλαβαν τέλος και τα σενάρια τα οποία ήθελαν τον Όθωνα Ηλιόπουλο να παραιτείται και την Πόπη Τσαπανίδου να εισέρχεται, στη θέση του, στη Βουλή. Η υπόθεση έχει έντονο παρασκήνιο. Η Κουμουνδούρου δεν θέλησε να έχει μια διαφωτιστική θέση για τα δημοσιεύματα που έφεραν τον κ. Ηλιόπουλο να παραιτείται από τη βουλευτική του ιδιότητα.  Το θέμα άρχισε να σέρνεται και τα επιτελικά στελέχη της Κουμουνδούρου εξακολουθούσαν να μην διαψεύδουν τα δημοσιεύματα. Τελικά με μια λιτή του δήλωσε ο κ. Ηλιόπουλος έδωσε τέλος στα σενάρια. Τόνισε ότι «παραμένω μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εργαζόμαστε με τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη για να δώσουμε προοπτική διεξόδου στις Ελληνίδες και στους Έλληνες».

Πότε άρχισε να με εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγο πριν παρουσιαστεί σήμερα στο στρατό, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». «Πρέπει να αλλάξει η υποχρεωτική θητεία στον στρατό και πρέπει να γίνει επαγγελματικός», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε ότι «θα πρέπει να δούμε πως αγόρια και κορίτσια θα μπορούν να προσφέρουν κοινωνική θητεία. Επίσης θεωρώ απαράδεκτο οι φαντάροι μας να αμείβονται με λιγότερο από 8 ευρώ το μήνα και να φτωχοποιούνται οι οικογένειες τους».

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι « είναι πια ιδεολογικά συμπαγής» επισημαίνοντας ότι «δεν υπάρχει πλέον κανένας μέσα στο κόμμα που να λέει ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του». Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν με εξέφραζε μέχρι το πρώτο μισό του 2015, αλλά σίγουρα με εξέφραζε μετά», είπε ο κ. Κασσελάκης, επισημαίνοντας ότι η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μας έβγαλε από τα μνημόνια και φεύγοντας άφησε στα ταμεία του κράτους 37 δις ευρώ. Σε ότι αφορά τον Αλέξη Τσίπρα τόνισε ότι «ήταν καλός πρωθυπουργός και είχε τα κότσια να κάνει την αυτοκριτική του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό