23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Στόχος του Άρη το Κύπελλο, το ονειρευόμαστε πολλά χρόνια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Χούλιαν Κουέστα, μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας για τους στόχους της φετινής σεζόν, αλλά και την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την Super League (26/11, 20:30).

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουέστα:

Για το πως είναι η ομάδα μετά τη διακοπή: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη στον Βόλο σε ότι αφορά τη νοοτροπία της ομάδας. Έχουμε αποδείξει ότι στην ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι περιμένουν την ευκαιρία τους κι αυτό καλό για την ομάδα, όπως υπάρχουν και τραυματίες οι οποίοι έχουν αρχίσει να επανέρχονται και θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα. Έχουμε ένα καλό σύνολο κι αυτή η διακοπή μας βοήθησε ούτως ώστε να δουλέψουμε και τώρα θέλουμε την ώθηση για να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε».

Για τα παιχνίδια που έπρεπε να έχει κερδίσει ο Άρης για να έχει σταθερότητα: «Μέχρι στιγμής έχουμε χάσει βαθμούς τους οποίους δεν περιμέναμε ότι θα χάναμε. Μετά την προηγούμενη διακοπή είχα πει ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη, δυστυχώς όμως η ομάδα δεν κατάφερε να δουλέψει έτσι όπως θα ήθελε λόγω των τραυματισμών.

Εκτιμώ όμως ότι με την ενσωμάτωση όλων των παικτών θα μπορέσουμε να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο και πιστεύω ότι θα έχουμε σταθερότητα από εδώ και στο εξής. Πλέον είναι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές τους οποίους χρειαζόμασταν και δεν τους είχαμε. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν στα παιχνίδια υψηλού κινδύνου που ακολουθούν. Θα καλύψουν κενά σε όλες τις θέσεις».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Για κάθε ποδοσφαιριστή, τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα παιχνίδια, είναι αυτά στα οποία θέλει να αποδείξει την πραγματική αξία του. Η ομάδα πρέπει να έχει το μυαλό της 100% παραπάνω. Δουλέψαμε καλά αυτές τις δύο εβδομάδες. (Ο Παναθηναϊκός) είναι δυνατή ομάδα, θα χρειαστεί υπομονή και ηρεμία. Κι εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και με τους παίκτες, που ενσωματώνονται, θα είμαστε πιο δυνατοί».

Για το Κύπελλο Ελλάδας: «Προφανώς είναι σημαντικά καθώς το κύπελλο για μας είναι στόχος. Το ονειρευόμαστε πολλά χρόνια, υπάρχει όμως ακόμη χρόνος για αυτό. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι εκεί, η συμβολή του στο παιχνίδι μας είναι πολύ σημαντική».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό