18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στόχος στο τέλος του 2025 να έχει παραδοθεί η διπλή ανάπλαση στον Βοτανικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι είπε για την υποψηφιότητα Κασιδιάρη

Στο τέλος του 2025 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διπλή ανάπλαση και να έχει παραδοθεί στους κατοίκους της πρωτεύουσας το πάρκο έκτασης 215 στρεμμάτων στον Βοτανικό, τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και εκ νέου υποψήφιος, επισημαίνοντας ότι τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα από το ταμείο ανθεκτικότητας.

«Έχουν ήδη αρχίσει οι πρόδρομες εργασίες για γήπεδο το οποίο έχει συμβασιοποιηθεί και το οποίο θα αρχίσει να δουλεύεται μέχρι το τέλος του χρόνου, με στόχο να παραδοθεί το 2026».

Ο δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξήγησε ότι σύμφωνα με τη σύμβαση μόνο όταν παραδοθεί το γήπεδο μπορεί γκρεμιστεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

«Η διπλή ανάπλαση θα φέρει και επενδύσεις», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Αναφορικά με τα έργα στην πόλη, ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε ότι ολοκληρώνεται το έργο στην Πανεπιστημίου, με σύγχρονες υποδομές. «Θα μας ανταμείψει παρόλο που αργήσαμε» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

«Η Αθήνα είναι δημοκρατική πόλη και δεν της ταιριάζει το μαύρο», τόνισε ο δήμαρχος ερωτηθείς για την υποψηφιότητα Κασιδιάρη στον δήμο Αθηναίων προσθέτοντας πως «αν νομίζει ο καθένας νεοναζί, φασίστας εγκληματίας ότι θα κατέβει στην Αθήνα και θα έχει ανοιχτές τις πόρτες κάνει λάθος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό