19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στο MLS ο Γιακουμάκης- Καλύτερος νεοφερμένος παίκτης και πάνω από τον Μέσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ανακηρύχθηκε ο καλύτερος νεοφερμένος παίκτης στο MLS για το 2023, ξεπερνώντας τον Λιονέλ Μέσι, μετά τα 17 γκολ που σκόραρε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Σε ένα σπουδαίο επίτευγμα, αν αναλογιστεί κανείς και ποιον είχε να ανταγωνιστεί για να το πετύχει, έφτασε ο Γιώργος Γιακουμάκης!

Ο Έλληνας σέντερ φορ ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος νεοφερμένος παίκτης στο MLS για το 2023, ξεπερνώντας τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της Ίντερ Μαϊάμι τον περασμένο Ιούλιο.

Για να φτάσει φυσικά ως εκεί, ο Γιακουμάκης χρειάστηκε να πετύχει 17 γκολ σε λιγότερα από 1.800 λεπτά συμμετοχής, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Ατλάντα, από την οποία αποκτήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες του αμερικανικού πρωταθλήματος δεν ήταν και τόσο… αντικειμενικοί, δίνοντας 35,54% στον Μέσι και 34,34% στον 28χρονο στράικερ.

Το τελικό αποτέλεσμα βγήκε και από την ψηφοφορία των δημοσιογράφων, με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, μεταξύ άλλων, να κερδίζει τον εν λόγω τίτλο με ποσοστό 45,78%, έναντι 27.28% του Αργεντινού σούπερ σταρ!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό