19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στο MasterChef δεν ήρθε η καθαίρεση του Γιάννη και η Χριστίνα έθεσε εαυτόν προς αποχώρηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρνούμενη να διεκδικήσει την ασυλία, στο επεισόδιο της Πέμπτης 4 Απριλίου, η Χριστίνα έκανε ευκολότερη τη θέση των συμπαικτών της στο MasterChef.

Μπορεί ο Γιάννης να μην ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν ως αρχηγός της μπορντό μπριγάδας στο MasterChef, ωστόσο η Χριστίνα το έκανε.

Ή τουλάχιστον αυτό θεώρησε ότι έκανε δηλώνοντας «παραίτηση» από τη διαδικασία της ασυλίας, μετά την ήττα της ομάδας στη δοκιμασία που προβλήθηκε στις 3 Απριλίου.

Οι μπορντό γνώρισαν συντριπτική ήττα

Η νίκη των γκρι ήταν ξεκάθαρη στην ομαδική δοκιμασία, με τους μπορντό να βρίσκονται αντιμέτωποι με τις ευθύνες τους. Στο επίκεντρο πιστεύαμε ότι θα βρεθεί ο Γιάννης, ως αρχηγός, ωστόσο, τελικά, η «υπαρχηγός», Χριστίνα, ήταν εκείνη που βγήκε μπροστά και ζήτησε από την ομάδα της να ψηφιστεί, όσο ο Γιάννης «κρυβόταν» πίσω από την ασυλία του.

«Γιατί να την πληρώσω εγώ;» ρώτησε ο αρχηγός Γιάννης στο MasterChef αλλά το λάθος θα του στοιχίσει

Πώς η Χριστίνα Χριστοφή έθεσε τον εαυτό της στη διαδικασία αποχώρηση

Αρνούμενη να διεκδικήσει την ασυλία, στην ατομική δοκιμασία που ακολούθησε, η Χριστίνα έκανε ευκολότερη τη θέση των συμπαικτών της, προτρέποντάς τους να την ψηφίσουν. Όσο ο Αλέξανδρος, ο Μάριος και ο Σοφοκλής μαγείρευαν chips και πουρέ, εκείνη έτρωγε τις πατάτες της και περίμενε υπομονετικά να τελειώσει η διαδικασία.

Τελικά, βγήκε στον «τάκο» με τέσσερις από τους έξι συμπαίκτες την να την «καρφώνουν», χωρίς ωστόσο να κρίνουν ότι είναι ορθή η απόφασή της να αναλάβει τις ευθύνες της ήττας. Στην πραγματικότητα, όμως, ήταν σαν να «καρφώνει» η ίδια τέσσερις φορές τον εαυτό της, αφού όλοι την ψήφισαν μετά από δική της προτροπή.

Ο Γιάννης ψήφισε τον Αλέξανδρο, λέγοντας ότι ο 26χρονος διαγωνιζόμενος πάντοτε λαμβάνει τη θέση βοηθού.

Η ψηφοφορία «έδειξε» Χριστίνα

Ο Σοφοκλής, που κέρδισε την ασυλία, ψήφισε τη Χριστίνα, λέγοντας ότι με την «παραίτησή της» κατά τη διαδικασία της ασυλίας είναι σαν να το ζητάει. Ο Γιώργος ψήφισε τον Αλέξανδρο, λέγοντας ότι δε θα μπορούσε να ψηφίσει τη Χριστίνα, που έχει προσφέρει πολλά στη μπριγάδα. Ενώ, ο Νίκος «κάρφωσε» και αυτός τη Χριστίνα, δηλώνοντας ότι έχει στεναχωρηθεί με την απόφασή του αλλά ελπίζει πως θα την ταρακουνήσει. Το ίδιο έκαναν ο Μάριος με τον Αλέξανδρο. Η ίδια, πάντως, ψήφισε τον Μάριο, ξέροντας ότι κανείς άλλος δε θα τον ψηφίσει.

Στη δοκιμασία αποχώρησης της εβδομάδας, εκτός από τη Χριστίνα, θα κληθούν να υπερασπιστούν μαγειρικά τη θέση τους στον διαγωνισμό και οι Γιάννης, Αλέξανδρος και Σταμάτης.

Μήπως ο σεφ Κουτσόπουλος στο MasterChef κάνει τις σωστές ερωτήσεις στους παίκτες;

Η καθαίρεση που δεν έγινε ποτέ και η υποστήριξη του Twitter/X στη Χριστίνα

Στο Twitter/X αρκετοί ήταν εκείνοι που περίμεναν από την Τετάρτη να γίνει η καθαίρεση του Γιάννη, μετά την αποποίηση ευθυνών για την ήττα της μπορντό μπριγάδας. Αυτό ωστόσο δεν έγινε.

Η απόφασή, όμως, της Χριστίνας να αναλάβει την ευθύνη, βλέποντας ότι ο αρχηγός δεν το κάνει έκανε πολλούς χρήστες της πλατφόρμας να την αποθεώσουν.

«Ήταν υπαρχηγός και αφού είδε ότι ο αρχηγός είναι τόσο φλώρος και δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, θέλει να τις αναλάβει αυτή! Έχουμε ξεχάσει τι είναι το φιλότιμο και δεν μπορούμε να το αναγνωρίσουμε όταν το βλέπουμε», έγραψε ένας από τους τηλεθεατές του MasterChef στο Twitter/X.

Υπήρξαν, βέβαια, και εκείνοι που θεώρησαν ότι ήταν λάθος της Χριστίνας να μη διεκδικήσει την ασυλία, αφού με αυτόν τον τρόπο διακωμωδείται ο διαγωνισμός.

«Με Χριστίνα είμαι αλλά σήμερα είχε δίκιο ο Κοντιζάς για διακωμώδηση του διαγωνισμού! Χριστινάκι φάουλ και δεν το αξίζεις, έχεις μία κίτρινη και προχωράμε».

Στο trailer του επόμενου επεισοδίου, πάντως, η Χριστίνα θα σταθεί ξανά στο επίκεντρο, αφού θα ζητήσει να ξαναγίνει αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, εφόσον καταφέρει να παραμείνει στον διαγωνισμό.

https://www.instagram.com/reel/C5WruZSoDgn/

«Tο κάνω για τη Ζωή», είπε η Βιβή στον Σταμάτη και στο MasterChef έχουμε δίκαιη υποψηφιότητα

κεντρικής εικόνας: @masterchefgr



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό