22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο dinner party της Κατερίνας Καινούργιου, την παράσταση έκλεψε η (καστανή) Βίκυ Καγιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Το φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που δίχασε και η minimal chic Μαριέττα Χρουσαλά.

Ένα dinner party παρέθεσε η Κατερίνα Καινούργιου το βράδυ του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου, όπου και προσκάλεσε όλους τους αγαπημένους της φίλους και συνεργάτες. Πολλοί ήταν φυσικά όσοι θέλησαν να την τιμήσουν και να γιορτάσουν μαζί της, ανήμερα της Αγίας Αικατερίνης και της ονομαστικής της εορτής.

https://www.instagram.com/p/C0FkOb4tf3f/

Η παρουσιάστρια είχε διοργανώσει άψογα τα πάντα σε ένα γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι, για να κυλήσουν όλα ομαλά τη σημαντική αυτή βραδιά, τόσο για την ίδια όσο και για τους καλεσμένους της. Μεταξύ αυτών και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Βίκυ Καγιά, η Μαριέττα Χρουσαλά και φυσικά ο κολλητός της φίλος και διευθυντής της εταιρείας παραγωγής της εκπομπής της, Νίκος Κοκλώνης.

Η εορτάζουσα KatKen επέλεξε ένα total black outfit με βινύλ μάξι φόρεμα και εντυπωσιακό ντεκολτέ, το οποίο συνδύασε με επίσης μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Τα μαλλιά της προτίμησε να τα έxει ελεύθερα σε ίσιο χτένισμα, ενώ στο μακιγιάζ προτίμησε να τονίσει με smokey eyelook το βλέμμα της και να αφήσει πιο διακριτικά τα χείλη με nude glossy κραγιόν.

Την παράσταση έκλεψε με την απλότητά της η Βίκυ Καγιά, η οποία επίσης επέλεξε να επενδύσει σε ένα διαχρονικό little black dress. Με ελάχιστο μακιγιάζ και πιο σκούρα μαλλιά από ποτέ, την είδαμε να έχει υιοθετήσει ένα γλυκό καστανό ανοιχτό- μελί χρώμα που της πηγαίνει πολύ.

Εκείνη που προκάλεσε και θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια στα social με την στιλιστική της επιλογή ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Alpha και οικοδέσποινα της εκπομπής Happy Day, φόρεσε ένα στενό ολόχρυσο φόρεμα που δένει στον λαιμό με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Σε εορταστικό κλίμα και η Μαριέττα Χρουσαλά, που επέλεξε μαύρο φόρεμα με κρόσσια στο τελείωμα και μαύρες λουστρίνι ψηλοτάκουνες γόβες.

Του dinner party είχε προηγηθεί η συγκινητική ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για την είσης εορτάζουσα γιαγιά της. Πρόκειται για ένα πρόσωπο στο οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία η παρουσιάστρια, την οποία και δεν έχει κρύψει ποτέ, αναφερόμενη συχνά σε εκείνη και στον αέρα της εκπομπής της. Στην εν λόγω ανάρτηση λοιπόν σημείωσε:

Χρονια πολλά στην πιο σημαντική Κατερίνα της ζωης μου …χρονια πολλά γιαγιάκα μου. Είσαι η γυναίκα που με την απλότητα της με γαληνεύει …κ μου δίνει απεριόριστη αγάπη !!Σύμβουλος της ζωής μου στις δύσκολες στιγμές…η ηρωίδα μου …η μεγάλη μου αδυναμία !!! Δεν Σ αγαπάω απλα …ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ … Χρονια πολλά σε όλες τις Κατερινες.εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου πάντα υγεία ευτυχία και αγάπη..

https://www.instagram.com/p/C0EuLmzoc0x/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό