19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στο -4 από την κορυφή η Μίλαν, πλησιάζουν την 6άδα οι «Αετοί»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μίλαν επικράτησε με σκορ 3-1 της Φροζινόνε στην 14η αγωνιστική της Serie A και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από Γιουβέντους και Ίντερ. Η Λάτσιο με το «χρυσό» γκολ του Πέδρο κατάφερε να πάρει νίκη επί της Κάλιαρι, απέχοντας ένα βαθμό από την 6άδα, ενώ Τζένοα και Έμπολι μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. 

Η Μίλαν υποδέχθηκε την Φροζινόνε στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και με σκορ 3-1 παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας. 

Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς καλές ευκαιρίες μέχρι το 42΄, η Μίλαν κατάφερε να προηγηθεί στο 43΄  με το δυνατό σουτ του Λούκα Γιόβιτς μέσα στην περιοχή.

Ένα λεπτό πριν, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να σκοράρουν με τον Τσούνι να κλέβει από τον Τομόρι, να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Μενιάν, αλλά να μην μπορεί να τον νικήσει. 

Στο 50΄  ο τερματοφύλακας της Μίλαν βρήκε τον Κρίστιαν Πούλισικ και ο Αμερικανός με ατομική ενέργεια πέρασε την αντίπαλη άμυνα και σκοράροντας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα του.

Ο Φικάγιο Τομόρι στο 74΄  με προβολή, έπειτα από την ασίστ του Γιόβιτς έκανε 3-0.

Στο 82΄  ο Μπρεσανίνι με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε για τους φιλοξενούμενους.

Η Λάτσιο υποδέχθηκε την Κάλιαρι στο Ολύμπικο της Ρώμης και επικράτησε με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Πέδρο στο 8ο λεπτό. Ο Χατζηδιάκος δεν μπόρεσε να να καλύψει σωστά τον Λάτζαρι, με τον Ιταλό να τροφοδοτεί τον Πέδρο και εκείνος να ανοίγει το σκορ.

Λίγο έλειψε οι φιλοξενούμενοι να ισοφαρίσουν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου, με την κεφαλιά του Παβολέτι από το σημείο του πέναλτι να αποκρούει ο Προβεντέλ. Μια σωτήρια επέμβαση που χάρισε σημαντικό τρίποντο στους «Αετούς».

Τζένοα και Έμπολι έμειναν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο «Λουίτζι Φεράρις». Μια ισοπαλία που δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες, καθώς βρίσκονται κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.

Η γηπεδούχος προηγήθηκε στο σκορ με το δυνατό σουτ του Μαλινόφσκι εκτός περιοχής στο 37′.

Στο 67′  οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με την κεφαλιά του Ματέο Καντσελιέρι, σημειώνοντας το τελικό 1-1. 

Τζένη Παπαδοπούλου 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό