18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στο Πειθαρχικό οδηγός λεωφορείου που έλυνε σταυρόλεξο στο τιμόνι

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε απολογία στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΟΣΥ κλήθηκε ο οδηγός λεωφορείο ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο να λύνει σταυρόλεξο, το οποίο είχε τοποθετήσει πάνω στο τιμόνι, ενώ το όχημα που οδηγούσε βρισκόταν εν κινήσει.

Η ενημέρωση του ΟΣΥ

Σύμφωνα με το βίντεο, το οποίο μεταδόθηκε σε τηλεοπτικά ρεπορτάζ, ο οδηγός της γραμμής 523 Σταθμός Κηφισιάς – Αδάμες φαίνεται πως έλυνε σταυρόλεξο, ενώ παράλληλα οδηγούσε το λεωφορείο. Εικονίζεται μάλιστα να φορά ταυτόχρονα γυαλιά ηλίου και γυαλιά πρεσβυωπίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΟΣΥ, ο οδηγός ήδη κλήθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του εν ώρα εργασίας. Σε περίπτωση που αποδειχθεί παράπτωμα – όπως επισημαίνει η εταιρία – θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Δρομολόγιο για δυνατούς λύτες

Υπενθυμίζεται ότι απίστευτο αυτό περιστατικό αντίκρισαν με τα μάτια τους επιβάτες λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο 523 στην Κηφισιά .

Η ασυνείδητη κίνηση του οδηγού του ΟΑΣΑ προκάλεσε την οργή των επιβατών, ενώ η παραβατική του συμπεριφορά έχει καταγραφεί σε βίντεο από κινητό τηλέφωνο επιβάτη, ο οποίος έσπευσε να το ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως είχε αναφέρει το MEGA, ο οδηγός έλυνε το σταυρόλεξο ενώ παράλληλα πατούσε γκάζι χωρίς να έχει κανένα από τα δύο χέρια του στο τιμόνι.

Συνάδελφοι του οδηγού μάλιστα χαρακτήρισαν πρωτοφανή τα όσα έγιναν. Μάλιστα ο Φώτης Νικολακόπουλος, μέλος του ΔΣ Συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ ανέφερε «Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σταυρόλεξο γιατί εμείς έχουμε κάτι ατζέντες που ίσως κάτι σημειώνει ο συνάδελφος.

Σίγουρα θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός» δήλωσε και προσέθεσε «Ένας επαγγελματίας οδηγός που οδηγεί ένα μεγάλο όχημα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος στην οδήγηση και σίγουρα να μην κάνει τίποτε άλλο»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό