23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στο εξής τα ΜΜΕ που ρίχνουν λάσπη εναντίον μου, θα είναι υπεύθυνα για όσα συμβούν σε εμένα και την οικογένειά μου

Ειδήσεις Ελλάδα

Παραιτείται της αστυνομικής φρουράς που του είχε διατεθεί ο Στέφανος Κασσελάκης, ύστερα από τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν σε ΜΜΕ. Ειδικότερα, ο Στ. Κασσελάκης σημειώνει πως «σήμερα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, συνεχίζοντας τον βρόμικο πόλεμο εναντίον μου, βγήκαν και είπαν ότι «ο Κασσελάκης κυκλοφορεί με τρεις αστυνομικούς!», αναφερόμενα «σε εύλογες απορίες»».

Για τον λόγο αυτό έφερε στο φως της δημοσιότητας δύο έγγραφα σχετικά με το ζήτημα της φρουράς που διαθέτει.

«Με το πρώτο έγγραφο που επισυνάπτω, η Γενική Διεύθυνση Επίσημων και Ευπαθών Στόχων έκρινε ότι δικαιούμαι αστυνομική φύλαξη, μέχρι το πέρας των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, προφανώς λόγω των περιοδειών και δημόσιων εμφανίσεων που ενέχουν αυξημένο κίνδυνο.Παρότι η αστυνομική συνοδεία ακολουθεί οπουδήποτε τα φυλασσόμενα πρόσωπα με έξοδα του Κράτους, εγώ δεν το δέχθηκα και πλήρωσα ο ίδιος τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής του αστυνομικού, γιατί δε θέλω να επιβαρύνω ούτε ένα ευρώ το Δημόσιο. Στο δεύτερο έγγραφο παραθέτω το τιμολόγιο της διαμονής, ενώ τη Δευτέρα θα έχω στα χέρια μου και το τιμολόγιο των εισιτηρίων», συμπληρώνει.

Γ. Σγουρός: Διαγραφή υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου μετά τα ομοφοβικά του σχόλια κατά του Κασσελάκη

Ο Στ. Κασσελάκης υπογραμμίζει ότι «τα ΜΜΕ έχουν «εύλογες απορίες» που ένα πρόσωπο το οποίο έχει δεχτεί τόσο έντονο ομοφοβικό μίσος, θα έχει αστυνομική φρουρά για 10 ως 17 μέρες, όσο δηλαδή διαρκεί η προεκλογική περίοδος για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Παραιτούμαι λοιπόν της αστυνομικής φρουράς που διέταξε η Πολιτεία να μου διατεθεί. Και στο εξής τα ΜΜΕ που ρίχνουν λάσπη εναντίον μου για να στηρίξουν το σύστημα Μητσοτάκη, θα είναι υπεύθυνα για οτιδήποτε συμβεί σ’ εμένα και την οικογένειά μου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό