17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Στο “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” έκανα το μεγαλύτερο λάθος»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Μαύρου. Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν σε… μεγάλα κέφια αφού αποφάσισε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις με πρώτη αυτή που αφορούσε τα γυρίσματα της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής που ετοιμάζει: «Όλα πηγαίνουν καλά με τα γυρίσματα της εκπομπής. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να βγάλουμε έξω την χαρά και τη θετική διάθεση. Τα επεισόδια είναι περιορισμένα, δεν ξέρουμε αν θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στη συνέχεια, ο αγαπημένος παρουσιαστής σε ερώτηση για την Ελεονώρα Μελέτη και  την υποψηφιότητα της στις επικείμενες ευρωεκλογές απάντησε με τις… ευχές του, αφού όπως είπε δεν του αρέσει ποτέ να κρίνει: «Η Ελεονώρα Μελέτη είναι αξιοπρεπής και ειλικρινής. Της εύχομαι καλή επιτυχία. Δεν είμαι ικανός να σχολιάσω κανέναν. Γι’ αυτό και στο ‘Ελλάδα Έχεις Ταλέντο’ έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, να γίνω κριτής. Ως Γρηγόρης το λέω, δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Καθένας μπορεί να κάνει ό,τι νομίζει».

Τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν αρνήθηκε να απαντήσει και σε ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα και το “πρόβλημα” που ίσως δημιουργηθεί με τους καλεσμένους εάν τη νέα τηλεοπτική σεζόν αποκτήσει κι εκείνος βραδινή εκπομπή: «Πέρα από την πλάκα, το θέμα των καλεσμένων είναι ένα χρόνιο πρόβλημα όλων των εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν είναι μόνο θέμα των βραδινών εκπομπών. Είναι δύσκολο να φέρνεις καλεσμένους που θα έχουν ενδιαφέρον και θα κάνεις μαζί τους μία ωραία συζήτηση», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό