22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στο Βελιγράδι για την κηδεία του Ντέγιαν Μιλόγεβιτς ο Στιβ Κερ

Ειδήσεις Ελλάδα

Δίπλα στον παλιό του συνεργάτη, Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, ο Στιβ Κερ, ακόμα και στο τελευταίο του «ταξίδι», σήμερα (12/2), στο Βελιγράδι.

O Ντέγιαν Μιλόγεβιτς έπαθε καρδιακή προσβολή, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Γιούτα και εν τέλει δεν τα κατάφερε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία 46 ετών.

Με τον Στιβ Κερ ήταν μαζί για τρία χρόνια, στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ως βοηθός του, όπου και κατέκτησαν ένα πρωτάθλημα. Είχε αγωνιστεί με τις φανέλες των Παρτίζαν, Βαλένθια και Γαλατασαράι, ενώ έχει προπονήσει τις Μέγκα και Μπούντουτσνοστ.

«Μας λείπεις εδώ και 25 ημέρες, αισθάνομαι ενοχές, είμαι λυπημένος, ίσως γιατί δεν πρόλαβα να σου πω. Σαν ένα μήνυμα που δεν έφτασε ποτέ σε εσένα. Το ίδιο που στείλαμε στους φίλους σου. Όλοι αυτοί που ήρθαν εδώ δεν είναι άνθρωποι. Είναι ψυχές που ήρθαν να σε συνοδεύσουν», ήταν μερικά από τα συγκινητικά λόγια του κολλητού φίλου του, Άτσα Στογιάνοβιτς.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς και ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς βρέθηκαν μεταξύ άλλων στην κηδεία, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον χαμό του Μιλόγεβιτς, ο οποίος είχε σημαντική διαδρομή στον χώρο του μπάσκετ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό