21.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Στο ίδιο έργο θεατής ο Πανσερραϊκός

Ειδήσεις Ελλάδα

Όπως ο εναρκτήριος αγώνας της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, έτσι κι εκείνος που ακολούθησε ανάμεσα σε Ατρόμητο και Πανσερραϊκό, στο Περιστέρι, έληξε ισόπαλος 1-1.

Τα «Λιοντάρια» προηγήθηκαν με τον Χατζηστραβό στο 40΄ και δέχθηκαν την ισοφάριση στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης από τον Αντζιέλσκι.

Το παιχνίδι «άναψε» στο 22ο λεπτό όταν ο Μπέργκστρομ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώτα, ωστόσο ο διαιτητής Κατοίκος ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ.

Ο VAR Κουμπαράκης τον κάλεσε για επανέλεγχο αλλά η απόφαση δεν άλλαξε κι εν τέλει το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Χατζηστραβού στο ξεκίνημα της φάσης, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ένταση ανάμεσα στους δύο πάγκους.

Στο 40΄ ο Μασαρίποφ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο επερχόμενος Χατζηστραβός με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ, με το δεύτερο σερί τέρμα του στο πρωτάθλημα.

Ο Πανσερραϊκός πλησίασε και σε άλλο γκολ στο 55΄, όταν ο Ουεντραόγκο βρήκε τον Άλεξιτς αλλά το πλασέ του Σέρβου απέκρουσε δύσκολα με το πόδι ο Τσιντώτας.

Ο Αντζιέλσκι αστόχησε από καλή θέση στο 67΄, αλλά στη δεύτερη ευκαιρία που βρήκε δεν λάθεψε: στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντιρκς έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά και έστειλε «συστημένη» σέντρα στο κεφάλι του Πολωνού επιθετικού, που νίκησε τον Χόβαν για το τελικό 1-1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό