20 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Στο Άγιο Όρος μετά τον θάνατο του αδελφού του

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Άγιο Όρος θέλησε να περάσει λίγες στιγμές ηρεμίας και γαλήνης ο Νίκος Πολυμερόπουλος μετά τον ξαφνικό θάνατο του 28χρονου αδελφού του Παντελή, την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, από την ημέρα του “έφυγε” ο αδελφός του δεν είχε κάνει καμία ανάρτηση στα social media, αφού οι μέρες που ακολούθησαν ήταν πολύ δύσκολες τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους γονείς του και τα άλλα δυο αδέλφια του. 

Ωστόσο, την Δευτέρα το μεσημέρι, ο Νίκος Πολυδερόπουλος “ανέβασε” στα instagram stories του μια φωτογραφία από το Άγιο Όρος όπου βρίσκεται  για να περάσει μερικές στιγμές ηρεμίας.

; instagram

Άλλωστε, ο αγαπημένος ηθοποιός, ανέκαθεν συνήθιζε να επισκέπτεται τακτικά το Άγιο Όρος, καθώς η σχέση του με την θρησκεία είναι πολύ στενή και εκεί βρίσκει την ηρεμία και την γαλήνη. Αυτό, λοιπόν, επέλεξε να κάνει και σε αυτή την περίοδο της ζωής του που το πένθος του είναι πολύ βαρύ.

Τις προηγούμενες μέρες, μάλιστα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος, βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του στην θεατρική παράσταση όπου όπου πρωταγωνιστεί κρατώντας, όμως, πολύ χαμηλούς τόνους.

Να θυμίσουμε ότι o 28χρονος Παντελής Πολυδερόπουλος, o οποίος δούλευε μαγαζί της Πάτρας όπου ζούσε μόνιμα, “έφυγε” εντελώς ξαφνικά, ανήμερα τα Χριστούγεννακαθώς υπέστη ανακοπή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό