18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στον Παύλο Πολάκη το φλουρί της πίτας

Ειδήσεις Ελλάδα

Στον βουλευτή Χανίων, Παύλο Πολάκη έτυχε το φλουρί στην ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα της Τετάρτης.

Όπως κάθε χρόνο, το παρών στην κοπή της πίτας έδωσαν αρκετοί βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος κλήθηκε να κόψει την βασιλόπιτα.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν και ο πρόεδρος της Κ.Ο Σωκράτης Φάμελλος, η γραμματέας της Κ.Ο Θεοδώρα Τζάκρη, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Διονύσης Καλαματιανός, Θεόφιλος Ξανθόπουλος και Νίκος Παππάς, η Δ’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη, οι γραμματείς, Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης, και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του κόμματος, Μανώλης Καπνισάκης.

«Σήμερα κόψαμε την πίτα για το 2024, πριν τη συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας. Μου έτυχε το φλουρί! Καλή χρονιά με νίκες και ανατροπή!», τόνισε ο συντονιστής τομεαρχών, Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας υπήρξε και θερμός εναγκαλισμός ανάμεσα στον βουλευτή Χανίων και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Σημειώνεται ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συνεδρίασε κανονικά με αντικείμενο την στάση του κόμματος στα επικείμενα νομοσχέδια της κυβέρνησης. Επίσης συζητήθηκε και ο προγραμματισμός του έργου για την νέα χρονιά, ο οποίος θα απασχολήσει και την συνεδρίαση των Σπετσών, το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό