20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στον… πάγο ο Μανθάνο για το πρόωρο σφύριγμα λήξης στο Βαλένθια

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, στο Βαλένθια Ρεάλ Μαδρίτης Χιλ Μανθάνο, μένει προσωρινά εκτός από τους πίνακες της ισπανικής διαιτησίας μετά το πρόωρο σφύριγμα λήξης του αγώνα που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των Μαδριλένων.

Στο παιχνίδι ανάμεσα στην Βαλένθια και στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο ρέφερι της αναμέτρησης Χιλ Μανθάνο είχε σφυρίξει την λήξη μετά ακριβώς από το γκολ του Μπέλινγκχαμ. Το ματς βρισκόταν στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Μπραχίμ Ντίαθ  σέντραρε από το πλάι, με τον Άγγλο μέσο να κάνει την κεφαλιά και να σκοράρει το γκολ της νίκης για την «Βασίλισσα». Ο Μανθάνο όμως, αποφάσισε να σφυρίξει την λήξη της αναμέτρησης όσο η μπάλα βρισκόταν στον αέρα, προτού μπει στα δίχτυα, με το γκολ τελικά να μην μετράει και το παιχνίδι να λήγει 2-2.

Το όλο σκηνικό όπως αναμενόταν, εξόργισε τους παίκτες και τον πάγκο των Μαδριλένων, με τον Μπέλινγκχαμ να αντικρίζει και κόκκινη κάρτα για τις έντονες διαμαρτυρίες του, όταν δημιουργήθηκε μια σύρραξη γύρω από τον Μανθάνο στο τέλος, με τους πάντες να πηγαίνουν προς εκείνον και να διαμαρτύρονται.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ισπανικής λίγκας, δεν άφησε ατιμώρητο τον Μανθάνο, βγάζοντας τον εκτός προσωρινά από τους πίνακες των διαιτητών για δύο αγωνιστικές μέχρι να κατευνάσουν τα πνεύματα. Ο Ισπανός ρέφερι, φαίνεται να έχει καταλάβει το λάθος του, και αναμένει να μάθει και τον συνολικό χρόνο της τιμωρίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό