18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στον «πάγο» ο Ερνάντες – Τι ισχύει με Ράντονιτς στον Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός βρισκόταν μια «ανάσα» μακριά από την απόκτηση του Γκαστόν Ερνάντες, τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν. Οι Πειραιώτες αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην απόκτηση και άλλου στόπερ, μετά από εκείνες των Νέλσον Άμπι και Νταβίντ Κάρμο.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής, ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε από την υπόθεση του παίκτη, λόγω της στάσης των ανθρώπων της Σαν Λορέντζο που άλλαζε συνεχώς και θα «κλείσουν» τις μεταγραφές τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να αρκεστούν στις έξι μεταγραφές που πραγματοποίησαν (Νταβίβτ Κάρμο, Νέλσον Άμπι, Αντρέ Όρτα, Τσικίνιο, Φραν Ναβάρο, Ζέλσον Μαρτίνς) και να μην ολοκληρώσουν κάποια άλλη. Άλλωστε, ο Κάρλος Καρβαλιάλ θέλει επικεντρωθεί στο να ενσωματώσει τους νέους παίκτες το σύστημα του Ολυμπιακού και θεωρεί το ρόστερ του πλήρες, χωρίς κάποια ανάγκη για άλλους ποδοσφαιριστές.

Τι ισχύει με τον Νεμάνια Ράντονιτς

Όπως και να ‘χει, η υπόθεση του Νεμάνια Ράντονιτς φαίνεται να μην έχει κλείσει ακόμη. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με την Τορίνο για τον Σέρβο εξτρέμ και αναμένεται να μπει σύντομα στο αεροπλάνο με προορισμό την χώρα μας.

Πάντως, το αν ο Ράντονιτς φορέσει τελικά τη φανέλα των Πειραιωτών δεν θεωρείται βέβαιο και μένει να φανεί αν ο Ολυμπιακός κινηθεί για μια ακόμη μεταγραφή, ή θα μείνει στις έξι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό