16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στον εισαγγελέα ο 37χρονος ιδιοκτήτης τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που επιτέθηκαν στην άτυχη 50χρονη γυναίκα στη Νεοχωρούδα.

Το τραγικό συμβάν συνέβη στην αυλή του σπιτιού της 50χρονης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο 37χρονος νωρίτερα είχε συλληφθεί και κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου ενώ θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια σε συνδυασμό με παράβαση της Νομοθεσίας περί ζώων. Τα τρία τσομπανόσκυλα δάγκωναν τη γυναίκα μέχρι να ξεψυχήσει μέσα στην αυλή του σπιτιού της όπου βγήκε για κάποιες εργασίες λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής.

Το χρονικό της επίθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής όταν η άτυχη γυναίκα έκανε κηπουρικές εργασίες. Εκείνη την ώρα, τα σκυλιά διέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους και έφτασαν μέχρι την αυλή της 50χρονης, όπου και της επιτέθηκαν.

Σημειώνεται ότι μαζί με την 50χρονη ήταν κι ένας κηπουρός, αλλά την στιγμή της επίθεσης βρισκόταν πίσω από τον φράχτη, με αποτέλεσμα, δεδομένων των προβλημάτων ακοής και ομιλίας, να μην αντιληφθεί τι συνέβη.

Η 50χρονη ήταν μητέρα δύο αγοριών, 17 και 18 ετών, που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι. Μόλις άκουσαν τις φωνές, βγήκαν έξω, αλλά ήταν ήδη αργά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό