20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Λίγα γκολ στην Ιταλία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις δύο εναπομείνασες αναμετρήσεις της Serie A.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Τζένοα. Η Φιορεντίνα πήρε το Χ (0-0) μεσοβδόμαδα στην έδρα της Βικτόρια Πλζεν και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της Φλωρεντίας. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, έρχεται από ήττα στην έδρα της Γιουβέντους (1-0) και πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά, διότι είναι στην 10η θέση και το -7 από την εξάδα. Φυσικά, δεν περιμένουμε να τα παρατήσει και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες της. Η Τζένοα συνεχίζει να παίζει απελευθερωμένα και έρχεται από ένα σημαντικό διπλό στην έδρα της Βερόνα (1-2). Μπορεί βαθμολογικά να μην έχει ενδιαφέρον, όμως παραμένει αρκετά ανταγωνιστική. Ειδικότερα εκτός έδρας, τα πηγαίνει εξαιρετικά κι έχει μόλις μία ήττα στα οκτώ τελευταία παιχνίδια (3-4-1) και αυτή από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Συνολικά, περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, όπως είναι γενικότερα τα τελευταία παιχνίδια της Φιορεντίνα και οι περισσότερες εκτός έδρας αναμετρήσεις της Τζένοα. Στοιχηματικά λοιπόν, υπάρχει αξία στο Under 2.5, που είναι σε απόδοση 1.73.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Αταλάντα με την Βερόνα. Η Αταλάντα έρχεται από ένα τεράστιο διπλό στην έδρα της Λίβερπουλ (0-3) κι έτσι είναι με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά. Βέβαια, στο πρωτάθλημα έρχεται από δύο διαδοχικές ήττες κι έτσι έχει μείνει πίσω στη μάχη της τετράδας, ενώ πλέον δίνει μάχη για να διατηρηθεί στην εξάδα. Βέβαια, σήμερα παίζει εντός έδρας, εκεί όπου έχει 9 νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια. Η Βερόνα δεν είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια της (0-1-2). Πλέον, βρίσκεται ξανά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει σίγουρα να βγει από αυτή. Το έργο της βέβαια είναι πολύ δύσκολο, καθώς σήμερα είναι το μεγάλο αουτσάιντερ.

Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Αταλάντα να υπερτερεί σημαντικά και να έρχεται στο παιχνίδι με ανεβασμένη ψυχολογία. Συνεπώς, περιμένουμε εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων και θα ποντάρουμε στην επιλογή Αταλάντα -1, που είναι σε απόδοση 2.27.

Betmarket.gr Επιλογές

ΙΤΑ1 – 15/4, 19:30 – Φιορεντίνα – Τζένοα: Under 2,5 (Απόδοση: 1,73)

ΙΤΑ1 – 15/4, 21:45 – Αταλάντα – Βερόνα: 1 (-1) (Απόδοση: 2,27)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό