20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Στοίχημα το βράδυ του Σαββάτου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr από τις αναμετρήσεις που διεξάγονται το βράδυ του Σαββάτου.

Η Σαββατιάτικη στοιχηματική βόλτα ξεκινά από τα χαμηλά στρώματα της La Liga. Στο νησί τηςΜαγιόρκα όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Σεβίλλη.

Κομβικότατο ματς τόσο για τις δύο ομάδες όσο και για τους προπονητές αυτών! Ο Αγκίρε δενκερδίζει εδώ και 10 αγωνιστικές με τους Νησιώτες και ο Αλόνσο νικάει μόνο στο Κύπελλο από τότεπου ανέλαβε τους Ανδαλουσιάνους! Αμφότερες έχουν ανάγκη τους βαθμούς (στο «+2» και στο«+4» αντιστοίχως από την επικίνδυνη ζώνη) και όλα δείχνουν ότι θα είναι ένα 90λεπτο… αίμα κιάμμος!

Περιέργως (για εμάς) η γραμμή στις κάρτες έχει βγει μόλις στο 4,5 (1,65 – 1,70 μέσο όρο). Παίζειρόλο ασφαλώς ο ρέφερι της αναμέτρησης, Αλμπερόλα Ρόχας, ο οποίος έχει δείξει 26 σε 7 αγώνες.Επειδή περιμένουμε ότι θα έχει… ξύλο το ματς, θα πάμε στο Over 5 ασιατικό. Αυτό σημαίνει ότιπληρωνόμαστε εάν βγουν από 6 και πάνω και έχουμε επιστροφή του πονταρίσματος στις 5 ακριβώς κάρτες. Το Over 5 κάρτες ασιατικό δίνει 1,95

Η Μαγιόρκα είχε τουλάχιστον 5 κάρτες στα 4/6 ματς εντός – εκτός και στα 2/3 στο «Ιμπέροσταρ» αμφότερα στο πρωτάθλημα. Η Σεβίλλη από την πλευρά της, στα 10/11 μέσα – έξω, καθώς και στις 5/5 εξορμήσεις της (και εδώ στο πρωτάθλημα). Επίσης, έβαλε από 5 φορές και πάνω το χέρι στην τσέπη ο διαιτητής στις 7/7 μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας και στις 4/4 στη γηπεδούχο. Επιπλέον, ο νυν ρέφερι, διαιτήτευσε μία φορά φέτος τη Μαγιόρκα (στο 0-1 με τη Βιγιαρεάλ) και έδειξε 6 κάρτες.

Τελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Χιλής, με την Παλεστίνο να πηγαίνει στην έδρατης Ο’Χίγκινς. Η γηπεδούχος είναι τυπικά αδιάφορη και ντεφορμέ (μόλις μία νίκη στους 6τελευταίους αγώνες τους) και το κίνητρο είναι μόνο με την πλευρά των φορμαρισμένωνφιλοξενούμενων (2-1-1 στα 4 πιο πρόσφατα δείγματα τους), καθώς με νίκη τερματίζουν στηντετράδα και υπό προϋποθέσεις μπορούν να βγουν στο Λιμπερταδόρες (η Μαγκαγιάνες ως φιναλίστ Κυπέλλου παίρνει εισιτήριο για το Λιμπερταδόρες, όμως αν υποβιβαστεί ανοίγει ακόμα μία θέση στη βαθμολογία, αφού η Κόλο Κόλο που είναι και αυτή στον τελικό έχει ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή της στον συγκεκριμένο θεσμό). Λαμβάνοντας υπόψη μας τα παραπάνω, αλλά και το ότι η Ο’Χίγκινς μπροστά στο κοινό της διαθέτει μία από τις χειρότερες έδρες του πρωταθλήματος (2-5-7 το σερί της) μαζί με την υποβιβασμένη Κουρίκο, θα πάμε με το διπλό του 2,05.

Πρόταση BetMarket.gr

ΙΣΠ – 9/12, 22:00 – Μαγιόρκα-Σεβίλλη: Over 5 κάρτες (Απόδοση 1,95)ΧΙΛ – 9/12, 23:00 – Ο’Χίγκινς – Παλεστίνο: 2 (Απόδοση 2,05)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και ειδικά στοιχήματα για τους σημαντικότερους αγώνες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό