16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στις 28/8 θα υποβληθεί σε μαγνητική μετά τον τραυματισμό της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κατερίνα Στεφανίδη, μια ημέρα μετά τον τραυματισμό της κατά τη διάρκεια του προκριματικού στο επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στη Βουδαπέστη, είδε το πόδι της να είναι αρκετά πρησμένο. Από την άλλη όμως οι μικρές ενοχλήσεις που νιώθει την κάνουν να αισιοδοξεί ότι δεν έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Όπως ενημέρωσε, με ανακοίνωσή του ο ΣΕΓΑΣ, η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στις 28 Αυγούστου, στην Αθήνα.

Η ίδια η Κατερίνα Στεφανίδη, είχε γράψει νωρίτερα σήμερα (22/8) στη σελίδα της στο Facebook πως θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία άμα τη επιστροφή της ελληνικής αποστολής στην Αθήνα.

Στη σχετική ενημέρωσή του, ο ΣΕΓΑΣ αναφέρει: «Όπως και να έχει η “ χρυσή” ολυμπιονίκης του επί κοντώ στις 26 Αυγούστου επιστρέφει στην Ελλάδα και έχει προγραμματιστεί ήδη να γίνει μαγνητική τομογραφία δύο ημέρες μετά. Η Στεφανίδη θα ξεκινήσει άμεσα την ξεκούραση της και ανάλογα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής θα κάνει τον προγραμματισμό μαζί με τον προπονητή της Μίτσελ Κρίερ για την επόμενη σεζόν».

: ΑΜΠΕ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό