26.6 C
Athens
Τρίτη, 11 Ιουνίου, 2024

Στις γειτονιές της Αθήνας κρίνεται η «νίκη ΠαΣοΚ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τις επόμενες κινήσεις τους σχεδιάζουν στη Χαριλάου Τρικούπη μετά την επιστροφή του Νίκου Ανδρουλάκη από την Κρήτη. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τη «μάχη της Κρήτης» διαδέχεται η «πολιορκία της Αθήνας», στις γειτονιές της οποίας – όπως λένε – θα κριθεί το αν το ΠαΣοΚ θα βρεθεί στην όχθη των νικητών.

Στη Χαριλάου Τρικούπη αισθάνονται ικανοποιημένοι από την εκστρατεία που πραγματοποίησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Κρήτη, η οποία ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ. Ικανοποιημένοι είναι κι από το γεγονός πως μπόρεσε και κάλυψε, μέσα σε τέσσερις ημέρες, όλους τους νομούς του νησιού όπου στις προηγούμενες εκλογές το ΠαΣοΚ κατέλαβε τη δεύτερη θέση, αφήνοντας τρίτο το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, στέκονται ιδιαίτερα στο γεγονός πως στα Χανιά, απ’ όπου έλκουν την καταγωγή τους οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Στέφανος Κασσελάκης, ενώ το ΠαΣοΚ έγραψε το χαμηλότερο ποσοστό του στο νησί, υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θερμό κλίμα.

Στους υπόλοιπους νομούς το ΠαΣοΚ έγραψε νούμερα που ξεπέρασαν ακόμα και το 25%. Εκεί, η υποδοχή και η φιλοξενία των Κρητικών στον Νίκο Ανδρουλάκη ήταν ιδιαίτερα ζεστή, με τους συνεργάτες του να διαμηνύουν πως «η συγκεκριμένη περιοδεία στέφθηκε με επιτυχία, καθώς αναδείχθηκαν οι προτάσεις του ΠαΣοΚ για την Υγεία και την ακρίβεια». Παράλληλα τονίζουν πως ο πρόεδρος του κόμματος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με αυτοδιοικητικούς παράγοντες, με ανθρώπους του τουρισμού, αλλά και με αγρότες τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Ο στόχος της δεύτερης θέσης

Ο μεγάλος στόχος της δεύτερης θέσης περνάει όμως από την Αττική, εκεί όπου το ΠαΣοΚ καταγράφει χαμηλά νούμερα στις δημοσκοπήσεις. Στη Χαριλάου Τρικούπη σκοπεύουν να ενεργοποιήσουν όλες τους τις δυνάμεις στο Λεκανοπέδιο. Δικηγόροι, οικονομολόγοι, γιατροί και μηχανικοί, σε συνδυασμό με συνδικαλιστές και αυτοδιοικητικούς, αποτελούν δεξαμενές στελεχών και.. ψήφων για το ΠαΣοΚ που ήδη έχουν ενεργοποιηθεί και τρέχουν μαζί με τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος. Μέχρι τις εκλογές κλιμάκια του κόμματος θα επισκεφθούν όλα τα προάστια για να αναδείξουν τις χαμηλές υπηρεσίες Υγείας και το στεγαστικό πρόβλημα που υπάρχει.

Σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη σκοπός του ΠαΣοΚ είναι να αναδειχθεί ως η κυρίαρχη πολιτική δύναμη που έχει προτάσεις για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την κοινωνία. Αυτές τις προτάσεις έχουν σκοπό να επικοινωνήσουν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με βίντεο και αναρτήσεις. Αν κριθεί απαραίτητο, θα γίνουν και βίντεο με τον Νίκο Ανδρουλάκη στο TikTok. Αυτό είναι όμως κάτι που έρχεται σε δεύτερη μοίρα και για να γίνει πρέπει να το επιτρέπουν οι συνθήκες. Βασική επικοινωνιακή στρατηγική είναι να προβληθούν οι θέσεις του κόμματος και να τυπωθεί στο συλλογικό υποσυνείδητο πως το ΠαΣοΚ αποτελεί «αξιόπιστη εναλλακτική».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό