16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στη φωτό των Ρουμελιώτη-Πρίντζου με μαγιό, όλοι πρόσεξαν την κοινή αλλαγή

Ειδήσεις Ελλάδα

Ευδοκία Ρουμελιώτη και Λίνα Πρίντζου ποζάρουν με μαγιό και την παράσταση δεν κλέβουν μόνο οι αναλογίες τους.

Ένα φοιτητικό reunion έκαναν η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Λίνα Πρίντζου, επανασυνδεόμενες στο μαγικό Πήλιο όπου και βρίσκονται αμφότερες για τις διακοπές τους. Οι δύο γνωστές ηθοποιοί διατηρούν χρόνια στενής φιλίας, τις συνδέει όμως και κάτι ακόμη: Η κοινή φοιτητική ζωή, μιας και σπούδαζαν μαζί στη δραματική σχολή. Πρώην συμφοιτήτριες και νυν φίλες, εξακολουθούν να έχουν συχνή επικοινωνία, παρά τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και των βεβαρυμμένων υποχρεώσεων που σε τίποτα δεν μπορούν να συγκριθούν με την ανεμελιά των φοιτητικών χρόνων.

“Σαν να μην πέρασε μια μέρα” για την Ευδοκία Ρουμελιώτη

Μάλιστα, τα συναισθήματά της για αυτήν τη σχέση συνόψισε σε λίγες μόνο λέξεις η Ευδοκία Ρουμελιώτη μέσα από μια λεζάντα στον λογαριασμό της στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία από παραλία του Πηλίου και έγραψε «σαν να μην πέρασε μια μέρα». Πράγματι, οι δύο γυναίκες δείχνουν πιο φρέσκες, ξεκούραστες και ξέγνοιαστες από ποτέ, ηλιοκαμένες και με φόντο τα βράχια.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη γιόρτασε τα γενέθλιά της με πάρτι έκπληξη από τη Μαρία Καβογιάννη

https://www.instagram.com/p/CvflYvgItTE/

Κοινή τους φωτογραφία από την παραλία και μάλιστα ολόσωμη, ανέβασε και η Λίνα Πρίντζου, δίνοντάς μας την ευκαιρία να θαυμάσουμε τις άψογες αναλογίες τους. “Απο τα χρόνια της Σχολής … ξανά κ πάλι μαζί!! Ευδοκάκι μου … εκκίνηση Πηλιο” έγραψε χαρακτηριστικά μεταδίδοντάς μας τη γλυκιά αίσθηση νοσταλγίας που τους προκάλεσε αυτή η συνάντηση σε αυτό το μέρος.

Η μία με ασπρόμαυρο ριγέ μπικίνι και η άλλη με ένα απλό μπλε, την παράσταση κλέβουν- εκτός από τις καλλίγραμμες σιλουέτες τους- και τα αληθινά τους, πλατιά χαμόγελα, τα οποία μαρτυρούν την ειλικρινή αγάπη, φιλία και αλληλοεκτίμηση που τις συνδέει.

Βέβαια, αυτό που επίσης παρατηρούμε είναι η αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση και των δύο, μιας και πρόκειται για ένα σταδιακό hair make over που τώρα είχαμε την ευκαιρία να προσέξουμε. Τόσο η Ευδοκία Ρουμελιώτη όσο και η Λίνα Πρίντζου είναι πιο ξανθιές, με πιο ανοιχτά μαλλιά από ποτέ. Η πρώτη με πολύ κοντή κουπ, η δεύτερη με μακριά μαλλιά και εφέ ombre μαλλιών που “ανοίγουν” σταδιακά όσο προχωράμε προς τις άκρες τους. Πάντως και οι δύο μέχρι πρότινος, ήταν καστανές.

https://www.instagram.com/p/Ce65aSMLFh5/https://www.instagram.com/p/Cq-tYPFI_Xx/https://www.instagram.com/p/CfLrFl5L6Cl/https://www.instagram.com/p/CuXgjXlrLxV/

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ευδοκία Ρουμελιώτη μόλις μερικές ημέρες πριν είχε τα γενέθλιά της, συμπληρώνοντας τα 45 της έτη. Η ηθοποιός έσβησε μια τούρτα- όπως αρμόζει η περίσταση- με πολλά μικρά κεράκια και πόζαρε χαμογελαστή για τον λογαριασμό της στο Instagram. Εκεί είχαν την ευκαιρία να της ευχηθούν και οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι για υγεία, ευτυχία και ευημερία. Η εορτάζουσα πόζαρε χαμογελαστή κρατώντας το λαχταριστό birthday cake της και έστειλε ένα πολύ όμορφο μήνυμα. “Να μεγαλώνεις ….Αυτή είναι η ομορφιά” σημείωσε απεμπολώντας και τη δαιμονοποίηση που έχει λάβει η έννοια του να μεγαλώνουν οι σύγχρονες γυναίκες μέσω της άκριτης αποθέωσης του κυνηγιού της νεότητας.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη γιορτάζει 12 χρόνια γάμου με τρεις αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της

https://www.instagram.com/p/CvdAshLLxYx/

Σε παλαιότερη γενέθλια ανάρτησή της, το 2020 όταν και έγινε 42 ετών, είχε αναρτήσει ξανά ένα ανάλογο post. Σε αυτό πόζαρε με την τούρτα της στην αγκαλιά του συζύγου της, Νικηφόρου Χαραγκιώνη, ενώ μαζί τους ήταν και ο γιος τους, Δημήτρης Βασίλης. Αυτό που τους συγκίνησε όλους όμως ήταν η αναφορά στη μητέρα της που δεν βρισκόταν πια στη ζωή:

“Γίναμε και 42! Να είμαστε όλοι καλά, να είμαστε υγιείς και να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπάνε. Πάντοτε πίστευα ότι τη μέρα των γενεθλίων μας πρέπει να γιορτάζει η μητέρα μας, γιατί αυτή μας έφερε στον κόσμο και μας χάρισε τη ζωή. Πάντοτε τέτοια μέρα γιόρταζε κι εκείνη, τα τελευταία χρόνια δεν την έχω κοντά μου, για μένα όμως είναι σαν να είναι εδώ και της λέω ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που μου χάρισε. Καλά Χρόνια σε όλους μας!”

https://www.instagram.com/p/CDY5tRSpXXb/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό