16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στη φυλακή ο 18χρονος αδελφοκτόνος: «Δεν είμαι στυγνός δολοφόνος, σας ικετεύω να με πιστέψετε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 18χρονος αδελφοκτόνος μετά την απολογία του.

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 18χρονος που έπληξε θανάσιμα τον μικρότερο αδελφό του με ψαλίδι, το βράδυ της Τρίτης στο διαμέρισμα τους στη Νέα Σμύρνη.

Η απολογία του 18χρονου, κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία, δόθηκε ενώ είχε ξεκινήσει η κηδεία τού 16χρονου αδελφού τού δράστη.

Πριν να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Νέα Σμύρνη ο κατηγορούμενος, στη δικαστική λειτουργό κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης του 18χρονου συγγενείς του, η μαμά του, η γιαγιά του και η σύντροφος του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, το έγκλημα είχε αφετηρία τον καυγά των δύο αδελφών για μια μπλούζα.

Απολογούμενος ο 18χρονος φέρεται να επανέλαβε όσα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, επιμένοντας πως δεν είχε πρόθεση να βλάψει τον αδελφό του και ότι ο θανάσιμος τραυματισμός του 16χρονου ήταν ένα ατύχημα που έγινε όταν ο ίδιος προσπάθησε να αμυνθεί σε δύο γροθιές που του έριξε στο πρόσωπο το θύμα.

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο 18χρονος φέρεται να είπε στην απολογία του ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον αδερφό του. «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Πιστέψτε. Σας ικετεύω. Είμαι ράκος ψυχικά, όντως ισχύουν οι συχνοί καυγάδες που άκουγε η γειτονιά, μέχρι όμως ένα σημείο, εκείνη την ημέρα όμως έγινε κάτι το οποίο δεν είχα καμία ανθρωποκτόνο πρόθεση εναντίον του αδελφού μου.

Ζητώ από τον Θεό πρώτα συγγνώμη και μετά από εσάς. Δεν είμαι ούτε στυγνός δολοφόνος, ούτε έχω προκαλέσει ποτέ κακό σε κανέναν πολλώ δε μάλλον δεν ήθελα στον δικό μου άνθρωπο να κάνω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό