20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στη φυλακή η κουνιάδα του Ουί-Τζο Χουάνγκ για εκβιασμό στον Κορεάτη παίκτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε φυλάκιση τριών ετών καταδικάστηκε η κουνιάδα του Ουί-Τζο Χουάνγκ επειδή δημοσίευσε ροζ βίντεο του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Τα εν λόγω βίντεο είχαν διαρρεύσει το περασμένο καλοκαίρι με τον ίδιο να είναι αυτός που αρχικά είχε κατηγορηθεί για το συμβάν.

Η ιστορία έχει αφετηρία τον Ιούνιο, όταν ένα άγνωστο άτομο που ισχυριζόταν ότι ήταν η πρώην σύντροφός του, κατηγόρησε μέσω του Instagram τον παίκτη της Νότιγχαμ Φόρεστ, σύμφωνα πάντα με τους Νοτιοκορεάτες. Ο κατήγορος του Χουάνγκ συνελήφθη τον Νοέμβριο για εκβιασμό και διαρροή ιδιωτικών κλιπ, τα οποία είχαν συμπεριληφθεί στις αναρτήσεις, ενώ είχε αναφέρει πως ο πρώην «ερυθρόλευκος» είχε ξεγελάσει πολλές γυναίκες για να κάνουν σεξ μαζί του.

Όμως, μόλις δύο ημέρες αργότερα, ήταν η σειρά του Κορεάτη επιθετικού να συλληφθεί και να ανακριθεί από την αστυνομία για κρυφά γυρίσματα ερωτικών βίντεο. Ταυτόχρονα, έχει υποβάλει μήνυση εναντίον του ατόμου για συκοφαντική δυσφήμιση και εκβιασμό.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Χουάνγκ, το κινητό του κλάπηκε στην Ελλάδα, όσο εκείνος έπαιζε στον Ολυμπιακό. Το άτομο φέρεται να του έστειλε μηνύματα από τον Μάιο μέσω Instagram, απειλώντας να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο κλιπ που είχε τραβήξει.

Ωστόσο, τα νέα στοιχεία αποκαλύπτουν πως αυτή που έδωσε στη δημοσιότητα τα βίντεο με τις προσωπικές στιγμές του 31χρονου ήταν η ίδια του η κουνιάδα με σκοπό να τον εκβιάζει. Αυτό αποδείχθηκε από το δικαστήριο που την καταδίκασε, μάλιστα, και σε τριετή φυλάκιση σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων «Yonhap».

Όπως ανέφερε το δικαστήριο: «Αυτό το περιεχόμενο έχει κυκλοφορήσει εντός κι εκτός της Νότιας Κορέας και η φύση του εγκλήματος της Χουάνγκ είναι πολύ σοβαρή». Αρχικά η κατηγορούμενη προσπαθήσει να διαψεύσει τις κατηγορίες αλλά τελικά υπέκυψε και 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό