19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στη φυλακή για τον βιασμό και τη βιντεοσκόπηση του 27χρονου Σομαλού

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι δύο νεαροί Παλαιστίνιοι αρνήθηκαν τα όσα τους αποδίδονται, ισχυριζόμενοι ότι ουδέποτε τον κακοποίησαν και τον βιντεοσκόπησαν

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν το μεσημέρι της Δευτέρας, οι δύο εκ των τεσσάρων νεαρών Παλαιστινιων, τους οποίους είχε καταγγείλει 27χρονος Σομαλός για ομαδικό βιασμό, παράνομη βιντεοσκόπηση και επίσης ότι του είχαν παρακρατήσει προσωπικά έγγραφα και τον εκβίαζαν.

Οι δύο νεαροί Παλαιστίνιοι αρνήθηκαν τα όσα τους αποδίδονται, ισχυριζόμενοι ότι ουδέποτε τον κακοποίησαν και τον βιντεοσκόπησαν.

Μάλιστα, από κάποιον, προβλήθηκε ο ισχυρισμός ότι πιθανότατα ο Σομαλός, προέβη στην καταγγελία για να προστατευθεί από το Νόμο και να πάρει άσυλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ισχυρισμοί των δυο κατηγορουμένων δεν στάθηκαν ικανοί, ώστε να εξασφαλίσουν την ελευθερία τους σε αυτό το στάδιο.

Και οι δύο, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε έρευνα που έγινε  σε έναν εκ των κατηγορουμένων, βρέθηκε πράγματι έγγραφο υπηρεσίας του 27χρονου Σομαλού, το οποίο  ο κατηγορούμενος δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει επαρκώς και πειστικώς,  πως βρέθηκε πάνω του, έγγραφο του καταγγέλλοντα.

Τέλος να αναφερθεί ότι η καταγγελία αφορούσε άλλους δύο παλαιστίνιους, σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και αναμένεται να εκτελεστούν άμεσα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό