19.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Στη Σούπερ Λίγκα η Κηφισιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κηφισιά ακολούθησε τον Πανσερραϊκό στη Σούπερ Λίγκα, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Καλαμάτα (1-1) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής στο Β΄ όμιλο,

Η ομάδα των βορείων προαστίων, ιδρυθείσα μόλις το 2012 από τη συγχώνευση του ΑΟ Κηφισιάς με τον Ελπιδοφόρο, εξασφάλισε μαθηματικά την άνοδο μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος στη Σούπερ Λίγκα 2, αφού ακόμη κι αν ισοβαθμήσει στο τέλος με την Καλλιθέα, υπερτερεί.

Η Κηφισιά έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (ο Λαδάς απέκρουσε την εκτέλεση του Κουϊρικίδη) και στο τέλος ζορίστηκε, όταν η Καλαμάτα σκόραρε στο 85΄ με τον Αρναρέλλη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο διαιτητής Τσαγκαράκης καταλόγισε νέο πέναλτι υπέρ της Κηφισιάς, την εκτέλεση του οποίου αυτή τη φορά ανέλαβε ο Βαφέας και σημείωσε το γκολ που οδήγησε την ομάδα του στην άνοδο.

Η Καλλιθέα νίκησε 2-0 το Αιγάλεω με δύο γκολ του Λουκίνα (36΄, 38΄), αλλά η νίκη της δεν είχε κανένα βαθμολογικό αντίκρισμα, ενώ ο Απόλλωνας Σμύρνης έφυγε με «διπλό» από την Ιεράπετρα (39΄ πέναλτι Μωραΐτης) και θα καταταγεί τρίτος.

Τα αποτελέσματα (ρεπό ο ΠΑΟ Ρουφ):

Κηφισιά-Καλαμάτα 1-1Καλλιθέα–Αιγάλεω 2-0Προοδευτική-Ηλιούπολη 3-2ΟΦ Ιεράπετρας-Απόλλων Σμύρνης 0-1ΑΕΚ Β΄–Επισκοπή 0-0Ολυμπιακός Β΄–Παναχαϊκή 4-2Ηρόδοτος-Χανιά 0-3 α.α.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό