22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στη Ρώμη την Κυριακή κατόπιν πρόσκλησης της Μελόνι

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη Ρώμη θα μεταβεί την Κυριακή 23 Ιουλίου, κατόπιν πρόσκλησης της Τζόρτζια Μελόνι, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να συμμετάσχει σε διάσκεψη για τη μετανάστευση και την ανάπτυξη που διοργανώνει η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

Όπως σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η πρόσκληση της κ. Μελόνι στον πρωθυπουργό «αποδεικνύει τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα στη συζήτηση που αφορά τη μετανάστευση και στην κεντρική Μεσόγειο».

Επίσκεψη στην Κύπρο στις 26 Ιουλίου

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Κύπρο όπου θα συναντηθεί με τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Την ίδια μέρα θα λάβει χώρα στη Λευκωσία σε επίπεδο ηγετών η τριμερής σύνοδος Ελλάδας – Κύπρου και Ισραήλ.

«Η Ελλάδα εδραιώνει τα περιφερειακά σχήματα συνεργασίας προς όφελος της ασφάλειας και της σταθερότητας στην ανατολική Μεσόγειο» παρατήρησε ο κ. Μαρινάκης.

Σε ό,τι αφορά το αυριανό πρόγραμμα του πρωθυπουργού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γνωστοποίησε πως ο Κ. Μητσοτάκη θα επισκεφθεί την Παρασκευή το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό