20.9 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Στη Νέα Υόρκη δεν πήραν στα σοβαρά αυτό που συνέβαινε

Ειδήσεις Ελλάδα

Η γνωστή ηθοποιός μιλά για την πρωτόγνωρη εμπειρία που βιώνει στην αμερικανική μεγαλούπολη

Η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγό της και μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV για το πώς βιώνει στην αμερικανική πόλη την πανδημία του κοροναϊού αλλά και πώς την αντιμετώπισαν εκεί οι πολίτες και οι αρχές, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν πήραν στα σοβαρά από την αρχή όλο αυτό που συνέβαινε».

«Δεν είναι μπόρα αυτό που ζούμε, είναι τσουνάμι παγκοσμίως. Δεν υπάρχει επαρκής εξοπλισμός για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, δεν υπάρχουν ούτε αναπνευστήρες» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός και συμπλήρωσε:

«Δεν έχουν παρθεί αυστηρά μέτρα, δεν υπάρχει καθολική απαγόρευση» ενώ αποκάλυψε πως οι άνθρωποι εξακολουθούν να κυκλοφορούν χωρίς μάσκες και πολλά καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά. «Δεν πήραν στα σοβαρά από την αρχή όλο αυτό που συνέβαινε. Κανένας δεν περίμενε όμως, από μία τέτοια χώρα και μία τέτοια πόλη να παρουσιάζει μία τέτοια εικόνα. Είχα βγάλει εισιτήριο για το Πάσχα. Με έδιωχνε ο άντρας μου, αλλά δεν τον άκουσα, δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο του» και κατέληξε: Ήξερα ότι το παιδί μου, ο Ορφέας (σ.σ. Αυγουστίδης) είναι καλά και τα αδέρφια μου. Αλλά πλέον σταμάτησαν οι πτήσεις. Θα αισθανόμουν σίγουρα πιο ασφαλής στην Ελλάδα» κατέληξε η Μαρία Τζομπανάκη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό