22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στη λίστα της Λάτσιο ο Αλμέιδα και δύο ακόμα «Έλληνες» για τη θέση του προπονητή

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λάτσιο βρίσκεται σε ένα κακό αγωνιστικά «φεγγάρι» με τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα να διαδέχονται το ένα το άλλο σε όλες τις διοργανώσεις. Υπενθυμίζεται ότι εκτός της ήττας – αποκλεισμού που υπέστη στο Μόναχο με 3-0 από τη Μπάγερν, «τρέχει» ένα σερί αποτυχιών και στο ιταλικό πρωτάθλημα (στην έδρα της Φιορεντίνα με 2-1, από την Μίλαν 0-1 και Ουντινέζε με 1-2). Οι συνθήκες αυτές ανάγκασαν τους ανθρώπους της ομάδα να προχωρήσουν σε «διαζύγιο» με τον Μαουρίτσιο Σάρι, ενώ στην τεχνική ηγεσία συνεχίζει ο βοηθός του, Τζοβάνι Μαρτουτσέλο μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Έτσι, οι «Λατσιάλοι» έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους για τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, με την Gazzeta Dello Sport να βγάζει στη δημοσιότητα μια λίστα με υποψήφια ονόματα προπονητών που θα είχαν προοπτική να αναλάβουν την ομάδα.

Ο Ματίας Αλμέιδα και τα άλλα «ελληνικά» ονόματα για τον πάγκο της Λάτσιο

Ανάμεσα σε αυτά, βρίσκεται και αυτό του Ματίας Αλμέιδα, με τη δουλειά του Αργεντινού προπονητή στην ΑΕΚ να αναγνωρίζεται τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων, έχοντας προσεγγίσει τα βλέμματα, μεταξύ άλλων και της άλλοτε ομάδας του ως αμυντικός μέσος. Βέβαια, η περίπτωση του 50χρονου πρώην ποδοσφαιριστή είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2028 και δεν δείχνει διατεθειμένος να μην το εξαντλήσει όντας ο οδηγός της ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2022.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, στη λίστα της Λάτσιο φαίνεται να βρίσκονται και μερικά ακόμα ονόματα, εκ των οποίων τα δύο είναι επίσης γνώριμα στο ελληνικό κοινό. Ο λόγος για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο που είχε περάσει ως ποδοσφαιριστής από τον ΠΑΟΚ (2008-2010) και ο οποίος δείχνει πως είναι πιο κοντά από ποτέ στο να απομακρυνθεί από τη θέση της τεχνικής ηγεσίας της Πόρτο, όπου βρίσκεται εδώ και επτά χρόνια.

Παράλληλα, ένα ακόμα γνωστό, στο ελληνικό στερέωμα, όνομα είναι αυτό του Ιγκόρ Τούντορ που είχε περάσει από το «τιμόνι» του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2015-16, αλλά η περίπτωσή του είναι δύσκολη μιας και ο ίδιος φαίνεται πως αναζητά ένα πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας. Τέλος, η ιταλική εφημερίδα, αναφέρει επίσης και τους Ραφαέλε Παλαντίνο και Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο ως δύο ακόμα υποψήφιοι που θα μπορούσαν να αναλάβουν την Λάτσιο στη νέα εποχή που η ομάδα της Ρώμης τείνει να ξεκινήσει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό