22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκ προκάλεσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο η είδηση της Τετάρτης (17/04) κατά την οποία κάποιος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ μετά το παιχνίδι με την Γεωργία στο πλαίσιο των προκριματικών για το Euro 2024.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα ενημέρωση της UEFA προς την ΕΠΟ, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένας Έλληνας παίκτης που να βγήκε θετικός σε σχετική έλεγχο, βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια είχαν κυκλοφορήσει σχετικά με ντοπέ ποδοσφαιριστή. Παρόλα αυτά, στο διαδίκτυο υπήρξαν ακόμα και ονομαστικές αναφορές κάνοντας λόγο για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να βγήκαν θετικοί, εικασία που προφανώς καταρρίφθηκε μετά την επίσημη ενημέρωση της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Θύμα των εν λόγω αναφορών έπεσε μεταξύ άλλων και ο Φώτης Ιωαννίδης με τον σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, μάλιστα, να τοποθετείται μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά όσων προσπάθησαν να «σπιλώσουν το όνομά του», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Ο ίδιος τόνισε πως θα καταφύγει στη δικαιοσύνη για όσα δημοσιεύτηκαν εναντίον του.

fotio.7 // Instagram
Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο σχετικό Instagram Story ο Φώτης Ιωαννίδης:

«Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό