17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στη δημοσιότητα προσχέδια για το design της επόμενης γενιάς

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν και βρισκόμαστε πολλούς μήνες μακριά από την παρουσίαση της σειράς iPhone 16, η ιστοσελίδα Macrumors έχει ήδη στην διάθεση της πληροφορίες για τον σχεδιασμό της επόμενης γενιάς που λογικά θα αποκαλυφθεί επίσημα στις αρχές Σεπτεμβρίου 2024.

Το Macrumors ισχυρίζεται ότι έχει πρόσβαση στα προσχέδια των iPhone 16 (κωδική ονομασία DeLorean), τα οποία ενδέχεται βέβαια να μην είναι τα τελικά, και με βάση αυτά δημιούργησε τα renders που βλέπετε στο άρθρο. 

Με βάση αυτά διακρίνουμε στην κίτρινη απόχρωση το νέο Action Button, το ενοποιημένο volume button και το επανασχεδιασμένο camera module που θυμίζει ελαφρώς αυτό του iPhone X. Στην ροζ απόχρωση, ωστόσο, το Action Button μοιάζει πιο βυθισμένο στο περίγραμμα και τα volume buttons είναι χωρισμένα, ενώ στη μαύρη απόχρωση το Action Button είναι μεγαλύτερο και έχει προστεθεί ένα νέο Capture button (κουμπί κλείστρου για την κάμερα).

Η ιστοσελίδα εκτιμά ότι ο πιθανότερος τελικός σχεδιασμός θα είναι αυτός της μαύρης απόχρωσης και στέκεται ιδιαίτερα στην διάταξη των αισθητήρων στην κάμερα που θα είναι τοποθετημένοι κάθετα. Το flash θα παραμείνει ως έχει και φυσικά η μεγαλύτερη προσοχή πέφτει στο νέο Capture button που σαφέστατα θα είναι από τις σημαντικότερες αλλαγές στον σχεδιασμό, εάν φυσικά προκριθεί ο συγκεκριμένος. 

Στην πρόσοψη δεν φαίνεται κάποια ιδιαίτερη αλλαγή, με το Dynamic Island να παραμένει και μάλλον απέχουμε ακόμα αρκετά από μια all-screen πρόσοψη. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να θεωρήσουμε κάτι δεδομένο, αλλά τουλάχιστον παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τις ιδέες που εξετάζει η Apple.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό