17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στη δημοσιότητα επίσημα renders του πολυαναμενόμενου Xiaomi 14 Ultra

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Xiaomi ετοιμάζεται για το παγκόσμιο λανσάρισμα της σειράς Xiaomi 14 στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2024 στο πλαίσιο του MWC 2024. Στην ίδια παρουσίαση αναμένεται ότι θα δούμε και το πολυαναμενόμενο Xiaomi 14 Ultra, για το οποίο διέρρευσαν επίσημα renders πριν από λίγες ώρες χάριν στην ιστοσελίδα MySmartPrice.

Από αυτά επιβεβαιώνεται ότι το camera module θα προεξέχει λίγο περισσότερο σε σύγκριση με το αντίστοιχο μοντέλο της περυσινής σειράς, ενώ θα υπάρχει και ασημένιο περίγραμμα για να ξεχωρίζει οπτικά από το υπόλοιπο σώμα. Οι θέσεις των αισθητήρων και το brand της Leica παραμένουν ίδια.

Στη δεξιά πλευρά θα βρούμε volume και power buttons, με το τελευταίο να έρχεται να ανάγλυφο φινίρισμα για να το νιώθεις πιο εύκολα όταν δεν κοιτάς τη συσκευή. Στο κάτω μέρος υπάρχει ηχείο, υποδοχή USB-C και μικρόφωνο, ενώ στο επάνω μέρος βλέπουμε μόνο το δεύτερο ηχείο. Μοιάζει απίθανο, πάντως, να κυκλοφορήσει η Xiaomi συσκευή χωρίς αισθητήρα IR και δεύτερο μικρόφωνο. 

Πρόσφατα διέρρευσε ότι το Xiaomi 14 Ultra θα κυκλοφορήσει και σε ειδική έκδοση με περίγραμμα από τιτάνιο (αντί για αλουμίνιο του standard μοντέλου), ενώ ένας tipster αποκάλυψε πως η έκδοση με ψευδόδερμα στο πίσω μέρος θα είναι διαθέσιμη μόνο στον συνδυασμό 16GB RAM + 1TB αποθηκευτικό χώρο. Οι υπόλοιπες εκδόσεις θα διαθέτουν γυαλί στο πίσω μέρος.

Xiaomi 14 Ultra (φημολογούμενα specs) Οθόνη 6.7’’ AMOLED 2K 120HzΕπεξεργαστής Snapdragon 8 Gen3Μνήμη RAM 16GBΑποθηκευτικός χώρος 256GB/512GB/1TBΤετραπλή κάμερα 50MP Sony LYT-900 OIS + 50MP ultrawide + 50MP telephoto + ?Εμπρόσθια κάμερα 32MPIn-display αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτωνWiFi 7, Bluetooth 5.3, GPS, NFC, IR, 5GΗχεία stereoΛειτουργικό σύστημα HyperOS βασισμένο στο Android 14Μπαταρία 5300mAh με φορτιστή 90W (50W ασύρματη φόρτιση)Υποδοχή USB-CΚατασκευή πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό