21.8 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Στηρίζει τους αγρότες με φωτογραφία ΑΙ από Παρίσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ώρα που ο αρχηγός του Στέφανος Κασσελάκης, βρίσκεται στην Agrotica και προγραμματίζει συναντήσεις με τους αγρότες για να τους παρουσιάσει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης έρχεται από… άλλη διάσταση για να εκφράσει τη συμπαράστασή του στις κινητοποιήσεις τους. 

Ο Βουλευτής Χανίων ανέβασε μία ανάρτηση στο αγαπημένο του Facebook που απεικονίζει μία εντυπωσιακή, ομολογουμένως εικόνα από το Παρίσι που βρέθηκε στο επίκεντρο των τεράστιων κινητοποιήσεων των Γάλλων αγροτών. 

Μεγάλα δεμάτια σανό μπροστά από τον πύργο του Άιφελ – δεξιά και αριστερά σε έναν φουτουριστικό δρόμο και ανάμεσά τους τα τρακτέρ. 

Ναι, η φωτογραφία είναι προϊόν της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) του γνωστού καλλιτένχη ifonly.ai που στο λογαριασμό του στο Instagram υπάρχουν δεκάδες ανάλογες, εντυπωσιακές, φωτογραφίες – με τη βοήθεια πάντα της AI.

O Παύλος Πολάκης μιλώντας χθες σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα των αγροτών. Αναφέρθηκε στα μέτρα που πρότεινε ο Στέφανος Κασσελάκης- μεταξύ άλλων η μόνιμη επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο αλλά το πλαφόν των 7 σεντς στο αγροτικό ρεύμα.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό