21.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στηρίζει Σφαιρόπουλο ο Ερυθρός Αστέρας: Παρελθόν ο Σαμπάζ Νέιπιερ

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε διαμάχη είχε έρθει με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ο Σαμπάζ Νέιπιερ. Ο έμπειρος γκαρντ, είχε θέματα στον Ερυθρό Αστέρα και προτού πάει ο Έλληνας coach και έμοιαζε να δημιουργεί διαρκώς εντάσεις.

Πλέον το… σήριαλ του Νέιπιερ με τους «ερυθρόλευκους» έληξε, μιας και οι άνθρωποι της ομάδας δεν αφήσανε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να εκτίθεται και ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με τον Αμερικανό.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Για να αποφευχθούν δημοσιεύματα και φήμες, αλλά και για να προστατευθεί η ακεραιότητα του κύριου Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει για τα εξής:

Ο αθλητής Σαμπάζ Νέιπιερ ζήτησε στις 18 Δεκεμβρίου να αποχωρήσει από την ομάδα και ενημέρωσε πρώτα τον προπονητή, Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος πληροφόρησε τον κόσμο δύο φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Από την στιγμή που η πολιτική της ομάδας είναι να μην έχει στις τάξεις της έναν παίκτη που αισθάνεται ότι δεν ανήκει σε αυτή και δεν θέλει να υποχρεωθεί να αγωνιστεί για αυτή, ο Ερυθρός Αστέρας συμφώνησε για την λύση του συμβολαίου του Νέιπιερ, υπό τον όρο να μπορέσει να αγωνιστεί στην συνέχεια μόνο για την Αρμάνι .

Οι υπογραφές στην κοινή συνεναίσει λύση του συμβολαίου έπεσαν την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, στο Βελιγράδι, με παρούσες και τις δύο πλευρές. Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει τον κόσμο αποκλειστικά από τους επίσημους λογαριασμούς και θα ενημερώνει τον κόσμο με καθαρό τρόπο στον σωστό χρόνο».

KK Crvena zvezda Meridianbet u cilju sprečavanja objavljivanja daljih spekulacija i brojnih neistina (kojih je prethodnih dana bilo mnogo), ali i kako bi zaštitio integritet našeg trenera gospodina Janisa Sferopulosa obaveštava javnost sledeće ⤵️#kkcz https://t.co/WnHdcDMNrD

— KK Crvena zvezda Meridianbet (@kkcrvenazvezda) December 21, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό