16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στην πόρτα εξόδου ο Μπουσκέτς, βρέθηκε ο διάδοχός του

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
21.09.2022 | 19:35

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
@ 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία στη θητεία του στην Μπαρτσελόνα, με το σύλλογο να επεξεργάζεται ήδη την περίπτωση του αντικαταστάτη του, Μαρτίν Θουμπιμέντι.

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς βρίσκεται στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα από το 2008, με τον κύκλο του να πλησιάζει στο τέλος του. Σύμφωνα με τη Sport, αυτό θα δοθεί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του ποδοσφαιριστή, που επιθυμεί νέες προκλήσεις για την καριέρα του.

Ο 34χρονος Ισπανός θα συμπληρώνει 15 χρόνια στην πρώτη ομάδα των “μπλαουγκράνα” τη φετινή σεζόν και φέρεται να εξετάζει μετακίνηση στο MLS και την Ίντερ Μαϊαμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου και ο διεθνής μέσος έχει αποφασίσει πως είναι η καλύτερη στιγμή για να αποχωρήσει από το σύλλογο με τον οποίο έχει κατακτήσει τα πάντα.

Η αντικατάστασή του δεν θα γίνει εκ των έσω, με κάποιον εκ των Φρένκι ντε Γιονγκ ή Νίκο Γκονθάλεθ (φέτος παίζει δανεικός στη Βαλένθια), αλλά θα υπάρξει μεταγραφή, η οποία έχει εντοπιστεί, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο. Ο Μαρτίν Θουμπιμέντι της Ρεάλ Σοσιεδάδ αποτελεί τον εκλεκτό, με τον 23χρονο μέσο να θεωρείται ήδη διάδοχος του Μπουσκέτς στην εθνική Ισπανίας.

Το συμβόλαιο του Θουμπιμέντι λήγει στις 30 Ιουνίου 2025, όμως υπάρχει ρήτρα αγοράς ύψους 60.000.000 ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό