23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλύτερο ξεκίνημα δεν μπορούσε ζητήσει στα play offs της super league ο Παναθηναϊκός. Μπορεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να βρήκε το «τριφύλλι» ισόπαλο στην Κρήτη με τον ΟΦΗ (2-2), ωστόσο στο αμέσως επόμενο ματς, το σύνολο του Φατίχ Τερίμ έβγαλε αντίδραση και πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού.

Οι «πράσινοι» εστιάζουν στο προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (31/03, 18:30) για την 2η αγωνιστική. Με τη διαφορά του από την κορυφή να είναι στους 3 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει τρίποντο, να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ και παράλληλα να περιμένει γκέλα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να πιάσει κορυφή ή έστω να μειώσει τη διαφορά.

Ο Φατίχ Τερίμ πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση με την ομάδα του ενόψει του αγώνα με τον «δικέφαλο του βορρά». Στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος. Ο ίδιος, γνωρίζει τη σημαντικότητα του συγκεκριμένου αγώνα και ήθελε με τον δικό του τρόπο, να δείξει ότι είναι στο πλευρό των παικτών της ομάδας του. 

Με τη λήξη της προπόνησης, ο Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του, με τον Τιν Γέντβαϊ να είναι κανονικά διαθέσιμος να αγωνιστεί, ενώ εκτός έμειναν οι Αϊτόρ, Σένκεφελντ και Ούγκο.

Δείτε την αποστολή του Παναθηναϊκού: 

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κότσιρας, Ακαϊντίν, Πέρεθ, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό