18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στην προετοιμασία ο Θωμάς Κώττας, το ταξίδι στη Σλοβενία και το πρόγραμμα των φιλικών

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ
30.08.2023 | 15:14

Ο Εργκίν Αταμάν
EUROKINISSI SPORTS

Στη Σλοβενία (1-8 Σεπτεμβρίου) θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Στις προπονήσεις των πρασίνων θα συμμετάσχει και ο Θωμάς Κώττας. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Στην Σλοβενία και πιο συγκεκριμένα στην Γκράνσκα Γκόρα θα κάνει ο Παναθηναϊκός το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη σεζόν 2023/24. Οι πράσινοι θα αναχωρήσουν από την Ελλάδα την προσεχή Παρασκευή (1/9) και θα επιστρέψουν στις 8 Σεπτεμβρίου.

Στο διάστημα που θα βρίσκεται στη Σλοβενία η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα αντιμετωπίσει την Κρκα (4/9) και την Τσεντεβίτα (7/9). Στη συνέχεια, το τριφύλλι θα συμμετάσχει στο Τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» που διοργανώνει το Περιστέρι bwin, ενώ το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στη Ρόδο για το «NICK GALIS INTERNATIONAL TOURNAMENT».

Φυσικά, στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Παναθηναϊκού δεσπόζει το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (23-24/9), στο οποίο θα συμμετάσχουν φέτος η τουρκική Αναντολού Εφές, η σερβική Παρτίζαν και η γερμανική Μπάγερν Μονάχου.

Να σημειώσουμε πως στην προετοιμασία του τριφυλλιού θα συμμετάσχει και ο Θωμάς Κώττας (1996, 2μ08). Ο Έλληνας σέντερ που αγωνίστηκε πέρσι στην Καρδίτσα, ενώ έχει περάσει ακόμα από ΠΑΟΚ, Ρέθυμνο, Χολαργό, Ιωνικό, Λάρισα και Άρη, θα βοηθήσει και θα βοηθηθεί με τη συμμετοχή του στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, που θα ξεκινήσει το χτίσιμό του χωρίς τους διεθνείς Ιωάννη Παπαπέτρου, Δημήτρη Μωραΐτη, Ματίας Λεσόρ και τον Ντίνο Μήτογλου, που θα ξεκινήσει αποθεραπεία μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε λίγο πριν την έναρξη του MundoBasket 2023.

Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας του Παναθηναϊκού

4/9: Κρκα Νόβο Μέστο – Παναθηναϊκός
7/9: Τσεντεβίτα Ολίμπια – Παναθηναϊκός
9/9: Κλουζ Ναπόκα – Παναθηναϊκός (Τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»)
10/9: Περιστέρι bwin – Παναθηναϊκός (Τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»)
13/9: Περιστέρι bwin – Παναθηναϊκός
16/9: Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε («NICK GALIS INTERNATIONAL TOURNAMENT»)
17/9: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ («NICK GALIS INTERNATIONAL TOURNAMENT»)
23-24/9: 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τη συμμετοχή των Αναντολού Εφές, Παρτίζαν και Μπάγερν Μονάχου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό