16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στην πλατεία Συντάγματος σύσσωμη η αντιπολίτευση

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε κλοιό από εκατοντάδες τρακτέρ βρίσκεται από το πρωί η «καρδιά» της Αθήνας με τους αγρότες να βροντοφωνάζουν τα αιτήματά τους έξω από το Κοινοβούλιο δηλώνοντας μάλιστα αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και μετά τη μεγάλη συγκέντρωση της Αθήνας. 

Στην πλατεία Συντάγματος φαίνεται όμως ότι «συγκροτήθηκε» και ένα άλλο κοινό μέτωπο: Σύσσωμη η αντιπολίτευση πέρασε από τα τρακτέρ για να δηλώσει τη στήριξή της στα αγροτικά αιτήματα καλώντας την κυβέρνηση να τα ικανοποιήσει – χαρακτηρίζοντας δίκαιο των αγώνα των παραγωγών. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης – αμέσως μετά από την επιστροφή του από το Λονδίνο – βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος. Συνομίλησε με αγρότες, αντάλλαξε αγκαλιές και θερμούς χαιρετισμούς με κάποιους εξ’ αυτών, έβγαλε selfies και ανέβηκε σε τρακτέρ. 

Eurokinissi

Ο κ. Κασσελάκης επανέλαβε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη των αγροτών – «Οι αγρότες και οι καταναλωτές αγκομαχούν για να επιβιώσουν, υπάρχει ένα καρτέλ στη μέση, μεσάζοντες και ολιγοπώλια και το κράτος πρέπει να επέμβει άμεσα» τόνισε, μεταξύ άλλων.  

Nωρίτερα είχαν φθάσει στην πλατεία Συντάγματος στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων, η Όλγα Γεροβασίλη, η Δώρα Αυγέρη, ο Παύλος Πολάκης, ο Νίκος Παππάς και ο Γιώργος Τσίπρας. 

Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

 Κλιμάκιο δεκαπέντε βουλευτών του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στο πλευρό των αγροτών με επικεφαλής τον επικεφαλής του ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης Μανώλη Χνάρη

«Η παρουσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής συμβολίζει την ισχυρή μας βούληση να στηρίξουμε τα δίκαια αιτήματα των αγροτών. Τα αναποτελεσματικά μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν απαντούν στα πραγματικά προβλήματα» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. 

Eurokinissi

Eurokinissi

Από τη συγκέντρωση δε θα μπορούσε να λείπει ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας  – άλλωστε το ΠΑΜΕ έχει ισχυρή παρουσία στο συλλαλητήριο αλλά και στα μπλόκα. «Να σταματήσει η κυβέρνηση την κοροϊδία και να ικανοποιήσει τα αιτήματα των αγροτών, ο αγώνας τους είναι δίκαιος και όλη η Ελλάδα είναι στο πλευρό τους» δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας. 

Eurokinissi

undefined

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν επίσης η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου μαζί με στελέχη του κόμματος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος μαζί με κλιμάκιο βουλευτών, όπως και ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης με βουλευτές του κόμματος. 

Eurokinissi

undefined

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό