23.1 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Στην Λισαβόνα για το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ η ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην Λισαβόνα είναι από την Δευτέρα η αποστολή της ΑΕΚ εν όψει του αγώνα της Τρίτης (21:45) για την 4η ημέρα του EHF European League με την Σπόρτινγκ.

Η ΑΕΚ μετά από την ήττα από την Πέλιστερ ψάνχει την 3η νίκη της σε 4 αγώνες στον 4ο όμιλο αλλά όλοι γνωρίζουν ότι η έδρα της Σπόρτινγκ είναι από τις πιο δύσκολες στην Ευρώπη.

Οι «κιτρινόμαυροι» ταξίδεψαν «λαβωμένοι» στην Πορτογαλία καθώς εκτός την απουσία του Λέμος -και του Κεδέρη που θα χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν έχουν θέματα και με τον Μόγια.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή της ΑΕΚ τους: Ουγκάλντε, Πλάθα, Δικαιούλια, Μπριάτκα, Τζηρά, Αραμπατζή, Μυλωνά, Ηλιόπουλο, Μπεριά, Μπεντζιλαλί, Καλόμοιρο, Νικολαΐδη, Μπουκοβίνα, Άντζελιτς, Παπαδιονυσίου, Κοτσιώνη.

To 2011 η ΑΕΚ και η Σπόρτινγκ τέθηκαν αντιμέτωπες στο πλαίσιο της Φάσης των «16» του Challnge Cup.

Η Σπόρτινγκ εκείνη την περίοδο ήταν η κάτοχος του τροπαίου, όμως η «Ένωση» με εντυπωσιακές εμφανίσεις απέκλεισε τους Πορτογάλους! Συγκεκριμένα, παρά την ήττα στην Πορτογαλία με 27-23, οι «κιτρινόμαυροι» επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ στη Νέα Φιλαδέλφεια στέλνοντας το ματς στα πέναλτι, όπου και πήραν την πρόκριση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό