17.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Στην Κοτσαέλισπορ του Κολοβού θυσίασαν κριάρι για να… ξορκίσουν το κακό πνεύμα

Ειδήσεις Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΙΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
09.02.2022 | 18:52

IG/KOCAELISPOR

Τα απανωτά άσχημα αποτελέσματα της Κοτσαέλισπορ ήθελαν δραστικά μέτρα κατά τους ανθρώπους της ομάδας. Αυτά δεν ήταν μεταγραφές όπως ο Δημήτρης Κολοβός, αλλά η θυσία ενός κριαριού στην προπόνηση.

Η Κοτσαέλισπορ απέκτησε τον Δημήτρη Κολοβό στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, όμως οι ιθύνοντες της ομάδας θεώρησαν ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν αρκετό και χρειαζόταν μια επιπλέον κίνηση, όπως η… θυσία ενός κριαριού.

Η ομάδα της 1. Lig βρίσκεται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις ένα βαθμό πάνω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού ύστερα από 19 αγωνιστικές. Στα τελευταία έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετράει μόνο ήττες, ενώ η τελευταία νίκη εντοπίζεται πριν από εννέα αγώνες, κόντρα στην Ερζουρούμσπορ.

Οι άνθρωποι του συλλόγου θεώρησαν ότι με έναν… εξορκισμό θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία της Κοτσαέλισπορ και να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Στην Τουρκία αυτό γίνεται με τη θυσία ενός κριαριού και ακριβώς αυτό έκαναν στην προπόνηση της Τετάρτης, ανεβάζοντάς το μάλιστα στα social media.

Πριν από περίπου 2,5 μήνες, κάτι ανάλογο είχε κάνει η Φενέρμπαχτσε μέσω του προέδρου της Αλί Κοτς. Τα αποτελέσματα όντως βελτιώθηκαν, αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο χρειάστηκε και η απόλυση του Βίτορ Περέιρα.

σχετικα αρθρα

Φενέρμπαχτσε: Ο Αλί Κοτς θυσίασε ένα κριάρι για να σταματήσει τα άσχημα αποτελέσματα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό