19 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Στην κορυφή η Λίβερπουλ και περιμένει το ντέρμπι Σίτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Εξαιρετική εμφάνιση από τη Λίβερπουλ και επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Οι «reds» μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το FA Cup, υποδέχθηκαν την Μπράιτον για την 30η αγωνιστική της Premier League. Μπορεί οι «γλάροι» να σκόραραν στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, ωστόσο με γκολ των Ντίας και Σαλάχ, η ομάδα του Κλοπ πήρε τη νίκη με 2-1.

Το ματς: 

Λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Μπράιτον για να ανοίξει το σκορ στο Άνφιλντ. Μετά από κόντρα στην άμυνα, ο Ντάνι Γουέλεμπεκ εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» με το δεξί και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κέλεχερ. Ένα ακόμη ματς που η Λίβερπουλ δέχθηκε πρώτη γκολ.

Οι «reds» είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού μετά το γκολ που δέχθηκαν και μέσα σε οχτώ λεπτά, είχαν καλές ευκαιρίες με τον Νούνιες και τον Σαλάχ για να ισοφαρίσουν. Το πολυπόθητο γκολ ήρθε στο 27′ για τους γηπεδούχους, με τον Λουίς Ντίας να σκοράρει με κοντινή προβολή.

Παρά τις ευκαιρίες που είχε στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν μπόρεσε να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ της σκορ.

Το δεύτερο μέρος: 

Η Λίβερπουλ δεν είχε αφήσει την Μπράιτον να κάνει παιχνίδι και να φτάσει κοντά στην εστία του Κέλεχερ. Οι γηπεδούχοι έδειχναν το πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη για να πιάσουν πάλι κορυφή. Μόνιμες επισκέψεις στην περιοχή του Βερμπρούχεν και τελικά το γκολ ήρθε στο 65′.

Μετά από τρομερή πάσα του Αλέξις ΜακΆλιστερ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρέθηκε μόνος του στη μεγάλη περιοχή και με άψογο αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Έξι λεπτά αργότερα οι «reds» βρήκαν πάλι δίχτυα, με τον Ντίας, αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο Κολομβιανός ήταν οφσάιντ.

Η Μπράιτον στο 85′ είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως το σουτ του Λαλάνα κατέληξε ελάχιστα άουτ. Η Λίβερπουλ στο 90′ έφτασε μία «ανάσα» από το τρίτο γκολ, ωστόσο μετά από σουτ του Σαλάχ, ο Βερμπρούχεν έκανε την απόκρουση του αγώνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό