18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στην ευρώ-λίστα ο Ζέκα αντί του Γερεμέγεφ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΟΖΙΤΣΕ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ
24.07.2023 | 16:09

ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να συμπεριλάβει στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού τον Ζέκα αντί του Γερεμέγεφ ενόψει των αγώνων με την Ντνίπρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε εντέλει να προχωρήσει σε μία αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού μόλις ένα 24ωρο πριν από τον πρώτο αγώνα των “πράσινων” με την Ντνίπρο για τον β’ προκριματικό του Champions League.

Ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε να συμπεριλάβει στην ευρώ-λίστα του “τριφυλλιού” και τον Ζέκα Ροντρίγκες, στη θέση του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, με τον τελικό αριθμό να παραμένει ίδιος, καθώς περιλαμβάνει 23 ποδοσφαιριστές.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποφάσισε να “ενεργοποιήσει” τη μία απ’ τις δύο αλλαγές που είχε δικαίωμα να κάνει, προσθέτοντας ακόμη μία πολύ σημαντική επιλογή στον άξονα της μεσαίας γραμμής του “τριφυλλιού”. Κάτι που εν πολλοίς ήταν φυσιολογικό απ’ την στιγμή που ο Φώτης Ιωαννίδης κρίθηκε πως είναι έτοιμος για να βοηθήσει ως έξτρα επιλογή απ’ τον πάγκο κι ως εκ τούτου ο Γερεμέγεφ θα έμενε πιθανότατα εκτός της τελικής 20άδας.

Γι’ αυτό λοιπόν προτιμήθηκε να… μπει εντέλει στη λίστα ο Ζέκα προκειμένου να έχει διαθέσιμο άλλον έναν χαφ ο Σέρβος τεχνικός, με τον Σουηδό φορ και τον Αϊτόρ να μένουν (σ’ αυτή τη σειρά αγώνων) εκτός, αν κι ακολούθησαν κανονικά την αποστολή της ομάδας στο Κόζιτσε.

Ο Παναθηναϊκός, όπως κι όλες οι ομάδες [που συμμετέχουν στον β’ προκριματικό γύρο, έχει δικαίωμα να δηλώσει τις αλλαγές στην ευρώ-λίστα του μέχρι και ένα λεπτό πριν απ’ τα μεσάνυχτα της παραμονής του πρώτου αγώνα, ήτοι μέχρι τις 23:59 της Δευτέρας (24/7).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό