21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στην Ελλάδα η Royal Enfield Bullet 350

Ειδήσεις Ελλάδα

H Muvus, αποκλειστικός εισαγωγέας των μοτοσυκλετών Royal Enfield στην Ελληνική αγορά ανακοινώνει την διάθεση της Ιστορικής Bullet 350 στην Ελληνική Αγορά.

Πρόκειται για μια Royal Enfield με βαριά κληρονομιά αφού η ιστορία της ξεκινάει από το μακρινό 1932 και συνεχίζεται στις μέρες μας, φτάνοντας τα 91 χρόνια συνεχούς παραγωγής. Η νέα Bullet 350 διατίθεται σε δύο εκδόσεις, σε Standard Black και σε Black-Gold.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών και οι δύο παραλλαγές διαθέτουν ίδια χαρακτηριστικά με ABS διπλού κυκλώματος και δισκόφρενα. Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε κάθε πρόκληση, το σύστημα ABS με δισκόφρενα 300 mm μπροστά και 270 mm πίσω σάς επιτρέπει να οδηγείτε σταθερά και να σταματάτε ομαλά, ακόμη και στους πιο δύσκολους δρόμους. Τα σημεία της ανανέωσης είναι:

Νέα σέλα

Η επανασχεδιασμένη μονή ή και διπλή σέλα διαθέτει περισσότερο χώρο και βελτιωμένη στήριξη κάτω από τους μηρούς, εξασφαλίζοντας άνεση τόσο στα σύντομα όσο και στα μακρινά ταξίδια.

Περιστροφικοί διακόπτες

Οι νέοι και βελτιωμένοι περιστροφικοί διακόπτες διατηρούν την αίσθηση αυτών της παλιάς σχολής ενώ διευκολύνουν την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση.

Νέος πίνακας οργάνων ελέγχου

Ένα νέο digi-αναλογικό όργανο παρέχει τον τέλειο συνδυασμό παράδοσης και τεχνολογίας, παρέχοντας ακριβείς πληροφορίες διατηρώντας παράλληλα τη διαχρονική αισθητική του Bullet 350.

Νέο πλαίσιο

Ένα βελτιωμένο πλαίσιο, το οποίο έρχεται με τη μορφή διπλού σωλήνα στη βάση, εξασφαλίζει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιο σταθερή εμπειρία οδήγησης κάθε φορά.

Θύρα USB

Μια θύρα USB που προστέθηκε πρόσφατα σάς επιτρέπει να φορτίζετε τις συσκευές σας και να παραμένετε συνδεδεμένοι με τον κόσμο, όπου κι αν βρίσκεστε.

Οι Προτεινόμενες Λιανικές τιμές ξεκινούν από 5.290€ και συνοδεύονται όπως όλα τα μοντέλα της Royal Enfield με 3ετη Εγγύηση και 3ετη Δωρεάν Οδική Βοήθεια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό