21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου το πόρισμα της Εξεταστικής για τα Τέμπη

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το πόρισμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την Εξεταστική επιτροπή για την τραγωδία στα Τέμπη.  

Ο Βασίλης Κόκκαλης επανέλαβε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εντοπίσει ποινικές ευθύνες για τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και κατέθεσε εκ νέου την πρόταση για άρση της ασυλίας προκειμένου να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη «με ερμηνευτική δήλωση από τη Βουλή».  

«Το έγκλημα των Τεμπών συγκλόνισε την κοινωνία, ο αγώνας για να αποδοθεί δικαιοσύνη και να βρεθούν οι ένοχοι όσο ψηλά και αν βρίσκονται συνεχίζεται και πιστεύουμε ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει» τόνισε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός. 

Σημειώνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει να πάει η υπόθεση των Τεμπών απευθείας στη δικαιοσύνη με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μιλά για «πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες όχι μόνο του κ. Καραμανλή αλλά και του κ. Τριαντόπουλου» τον οποίο η Κουμουνδούρου επιμένει να δείχνει ως υπεύθυνο για την αλλοίωση στοιχείων στον τρόπο της τραγωδίας μέσω της εντολής, που όπως σημειώνουν, έδωσε για το «μπάζωμα» του χώρου. 

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ είχε απαντήσει στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο για fake news – «λυπάμαι και οργίζομαι όταν λένε κάποιοι για μπάζωμα» είπε ο πρωθυπουργός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό