16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στην Αθήνα ο Τάσος Μπακασέτας για τον Παναθηναϊκο!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τάσος Μπακασέτας έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας (22/1) για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ώστε να πραγματοποιηθεί η σπουδαία αυτή μεταγραφή του «τριφυλλιού».

Ο Έλληνας διεθνής αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του με τη νέα του ομάδα και να ενταχθεί αμέσως στο σύνολο του Φατίχ Τερίμ. Μάλιστα, ο Τούρκος τεχνικός θα τον χρειαστεί σύντομα, καθώς τον υπολογίζει για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (28/01) για την 20η αγωνιστική της Super League.

EUROKINISSI

Άλλωστε, ο Μπακασέτας έχει αγωνιστικό ρυθμό, αφού συμμετείχε την Κυριακή (21/1) στον αγώνα της Τράμπζονσπορ με την Γαλατάσαραϊ, όπου η ομάδα της Τραπεζούντας ηττήθηκε με το «βαρύ» σκορ 5-1.

Νωρίτερα, ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» έστειλε το πρώτο του μήνυμα στους φίλους του «τριφυλλιού», μέσω του επίσημου λογαριασμού της νέας του ομάδας στο Instagram.

«Καλησπέρα φίλοι μου, είστε έτοιμοι; Έρχομαι», είπε ο Μπακασέτας στο βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάσος Μπακασέτας είπε «αντίο» στην πρώην του ομάδα μετά από τρία χρόνια θητείας, την Κυριακή (21/01). Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Τράμπζονσπορ με την Γαλατάσαραϊ, ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας της Τραπεζούντας για την αγάπη και τον σεβασμό που έλαβε από όλους.

«Ήταν ο τελευταίος μου αγώνας με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ, μακάρι ο αποχαιρετισμός να ήταν καλύτερος, δεν ήθελα να φύγω με τέτοια ήττα, με τέτοιο σκορ. Μερικές φορές δεν παίρνεις αυτό που θέλεις στη ζωή. Ευχαριστώ σε όλους, ευχαριστώ όλη την Τουρκία, έλαβα αγάπη και σεβασμό εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό