29.6 C
Athens
Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2024

Στην ΑΕΚ ο Πισάρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμη να εντάξει στο ρόστερ της τον Ροδόλφο Πισάρο είναι πια η ΑΕΚ, καθώς συμφώνησε με τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος από την Ίντερ Μαϊάμι.

Ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Ματίας Αλμέιδα, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή συνύπαρξή τους στην μεξικανική Τσάβες, όταν ο «Πελάδο» προπονούσε στο Μεξικό.

Ο 29χρονος Πισάρο είναι ένας μεσοεπιθετικός που μπορεί να παίξει και τις τρεις θέσεις πίσω από τον φουνταριστό. Στην Τσίβας μεταγράφηκε το 2017 από την Πατσούκα και πανηγύρισε το πρωτάθλημα υπό την καθοδήγηση τού Αλμέιδα.

Τον επόμενο χρόνο αποκτήθηκε από την Μοντερέι και το 2020 ήρθε η μετακίνηση στις ΗΠΑ και το MLS όπου φόρεσε τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, από την οποία παραχωρήθηκε πέρυσι δανεικός στη Μοντερέι.

Η συμφωνία της Ένωσης με τον Πισάρο (38 φορές διεθνής) είναι οριστική και εφόσον τελεσφορήσουν οι προσπάθειες του συλλόγου, ο παίκτης θα βρεθεί στην Ελλάδα έως την προσεχή Κυριακή.

Η συμφωνία είναι για δύο χρόνια με οψιόν για συν ένα έτος. Την εφετινή περίοδο είχε «γράψει» 14 συμμετοχές με την Ίντερ Μαϊάμι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό