19.5 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Στην Άρσεναλ το ντέρμπι με Οσκαρικό φινάλε

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο γκολ στις… βαθιές καθυστερήσεις με τις υπογραφές των Ντέκλαν Ράις και Γκάμπριελ Ζεσούς έδωσαν στην Άρσεναλ μια συγκλονιστική νίκη με 3-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Εμιρέιτς», για την 4η αγωνιστική.

Ο Ράις με σουτ από κοντά στο έκτο λεπτό του πρόσθετου χρόνου και στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος επιθετικός με ένα υπέροχο γκολ στο 90΄+11 σφράγισαν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Η Γιουνάιτεντ στάθηκε άτυχη, ειδικά καθώς πίστεψε για λίγο ότι θα ήταν η νικήτρια του αγώνα μετά το γκολ του νεαρού Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στο 89ο λεπτό, που ακυρώθηκε για οφσάιντ μετά από έλεγχο του VAR.

Ο Μάρκους Ράσφορντ είχε δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 27ο λεπτό μετά από αντεπίθεση, αλλά η χαρά των «Κόκκινων Διαβόλων» δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Μάρτιν Όντεγκαρντ ισοφάρισε για την Άρσεναλ λιγότερο από ένα λεπτό αργότερα.

Η Άρσεναλ κέρδισε πέναλτι στα μέσα της δεύτερης περιόδου, όταν ο Κάι Χάβερτς έπεσε στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Άντονι Τέιλορ άλλαξε γνώμη αφού έλεγξε τη φάση στο μόνιτορ.

Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, η Λίβερπουλ νίκησε άνετα την Άστον Βίλα με 3-0 (3΄ Σομποσλάι, 22΄ αυτ. Κας, 55΄ Σαλάχ) και μοιράζεται τη δεύτερη θέση με Άρσεναλ, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ.

Στο άλλο παιχνίδι της Κυριακής, η Κρίσταλ Πάλας επιβλήθηκε εντός έδρας της Γουλβς με 3-2 (56΄, 85΄ Εντουάρ, 78΄ Έζε – 65΄ Χουάνγκ , 90+6 Κούνια) και έφτασε στους 7 βαθμούς, με τους «Λύκους» να μένουν στους 3.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό