18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στελέχη της Royal Caribbean Group και το πλήρωμα γιόρτασαν την παράδοση του Celebrity Ascent

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Celebrity Ascent εντάχθηκε επίσημα στον στόλο των βραβευμένων πλοίων της Celebrity Cruises, καθώς οι υπεύθυνοι της εταιρείας παρέλαβαν το νεότερο πλοίο της εταιρείας στο ναυπηγείο Chantiers de l’Atlantique στο St. Nazaire της Γαλλίας.

Το Celebrity Ascent θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα στις 3 Δεκεμβρίου, με επτάνυχτο δρομολόγιο στην Ανατολική Καραϊβική και θα επισκέπτεται δημοφιλείς προορισμούς όπως το St. Maarten, το St. Thomas και την Δομινικανή Δημοκρατία.

Το πλοίο υποδέχτηκαν στην οικογένεια της Celebrity Cruises ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Royal Caribbean Group Jason Liberty, η πρόεδρος της Celebrity Cruises Laura Hodges-Bethge και ο Laurent Castaing, γενικός διευθυντής Chantiers de l’Atlantique.

Οι καπετάνιοι Δημήτριος Καφετζής και Τάσος Καφετζής, οι πρώτοι καπετάνιοι αδέλφια, που τιμήθηκαν με την παραλαβή ενός νέου πλοίου από το ναυπηγείο, ήταν επίσης παρόντες για τον εορτασμό, μαζί με 1.400 μέλη του πληρώματος του Celebrity Ascent.

Οι παριστάμενοι συμμετείχαν σε διάφορες ναυτικές παραδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της τελετής υπογραφής και της αλλαγής σημαιών στο πλοίο, κάνοντας μια εορταστική πρόποση στην εντυπωσιακή τριώροφη Grand Plaza του πλοίου.

«Το Celebrity Ascent είναι ένα ακόμα παράδειγμα καινοτομίας που μας οδηγεί να παρέχουμε τις καλύτερες διακοπές με υπευθυνότητα. Το πλοίο συνεχίζει τη φιλοδοξία της Celebrity να επαναπροσδιορίσει τα premium ταξίδια και να τα οδηγήσει σε νέα ύψη», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Royal Caribbean Group, Jason Liberty. «Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την ομάδα Chantiers de l’Atlantique, τις ομάδες των Newbuild και Celebrity Cruises και τους συνεργάτες τους για το όραμα, τη δεξιοτεχνία και το πάθος με τα οποία δημιούργησαν αυτό το θεαματικό πλοίο» ανέφερε ο ίδιος.

«Το Celebrity Ascent προσφέρει όλες τις καινοτόμες, βραβευμένες, μοναδικές εμπειρίες της σειράς Edge που εγκαινίασαν μια νέα εποχή στο σχεδιασμό κρουαζιερόπλοιων, καθώς και μερικές νέες βελτιώσεις, και ανυπομονώ να καλωσορίσω τους επισκέπτες μας στο πλοίο», δήλωσε η πρόεδρος της Celebrity Cruises, Laura Hodges-Bethge.

«Είμαι πεπεισμένος ότι το Celebrity Ascent θα γνωρίσει την ίδια επιτυχία με τα άλλα πλοία της διάσημης σειράς Edge. Η ελκυστική εξωτερική και εσωτερική του σχεδίαση και η εξαιρετική αξιοπλοΐα του το καθιστούν ένα θαυμάσιο πλοίο. Το Celebrity Ascent ενσαρκώνει τον ισχυρό δεσμό μεταξύ των ομάδων Chantiers de l’Atlantique, Royal Caribbean Group και Celebrity Cruises», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Chantiers de l’Atlantique, Laurent Castaing.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό