16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στα χρώματα της Ίντερ Μαϊάμι το νέο ρολόι του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ρολόι σε στυλ… Ίντερ Μαϊάμι εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ντέιβιντ Μπέκαμ σε πρόσφατη δημοσίευση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. Ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής επιδεικνύει το νέο του κατά παραγγελία αξεσουάρ που είναι στα χρώματα της ομάδας που αγωνίζεται στο MLS.

Συγκεκριμένα το πολυτελές ρολόι χαρακτηρίζεται από το ροζ χρώμα, «ροζ του Μαϊάμι» όπως γράφει ο 48χρονος στη λεζάντα, που έχει στο εσωτερικό του λεπτομέρειες που παραπέμπουν στο σήμα και τη φανέλα της ομάδας που αγωνίζεται ο Λιονέλ Μέσι.

Το εν λόγω ρολόι, μάρκας Tudor, θα αποτελέσει από εδώ και στο εξής τον επίσημο χρονομέτρη της Ίντερ Μαϊάμι, ενώ με βάση τις πληροφορίες που διαθέτουμε προς το παρόν δεν διαφέρει σε τίποτα πέραν του ροζ καντράν από το κανονικό μοντέλο.

Ο σύλλογος από τη Φλόριντα διανύει μία περίοδο πολύ καλής αγωνιστικής κατάστασης με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι που έχει σκοράρει πέντε γκολ σε ισάριθμους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις αλλά και τρεις ακόμα πρώην «Μπλαουγκράνα» (Λουίς Σουάρες, Σέρτζιο Μπουσκέτς, Τζόρντι Άλμπα).

Ο Αργεντίνος και η παρέα του έχουν ξεκινήσει ιδανικά τη χρονιά καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της ανατολικής περιφέρειας. Ταυτόχρονα έχουν προκριθεί στη φάση των «8» του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Αμερικής αφήνοντας «πίσω» της το εμπόδιο της Νάσβιλ. Στα προημιτελικά θα έρθουν αντιμέτωποι με την Μεξικανική Μοντερέι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό