15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στα χνάρια του Ρούνεϊ με στόχο να ξεπεράσει το ρεκόρ του

Ειδήσεις Ελλάδα

 Η Μπράιτον εντυπωσιάζει τους πάντες με το ποδόσφαιρο που παίζει εδώ και δύο σεζόν. Πέρα από την καταπληκτική δουλειά που έχει κάνει ο Ντε Τσέρμπι, υπάρχουν και παίκτες «διαμάντια» στο ρόστερ.

Ένας από αυτούς που ξεχωρίζει, είναι ο Έβαν Φέργκιουσον. Ο 19χρονος Ιρλανδός, έχει από πέρσι φανέλα βασικού. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αποτελεί μόνιμο μπελά για οποιαδήποτε άμυνα.

Ο ίδιος, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στη Φούλαμ για τη δέκατη αγωνιστική της Premier League. Ένα τέρμα το οποίο τον έβαλε σε μία ιδιαίτερη λίστα παικτών της Premier League.

Συγκεκριμένα, ο Φέργκιουσον, είναι ο πρώτος teenager μετά τον Γουέιν Ρούνεϊ, που σκοράρει τουλάχιστον 10 γκολ, σε ένα ημερολογιακό έτος στο αγγλικό πρωτάθλημα.

10 – Evan Ferguson is the first teenager to score 10+ goals in a single calendar year in the Premier League since Wayne Rooney in 2005 (11). Future. pic.twitter.com/CfnFgy6sRT

— OptaJoe (@OptaJoe) October 29, 2023

Ο θρυλικός Ρούνεϊ, το είχε πετύχει αυτό το 2005 και είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 11 φορές. Κάτι το οποίο κάνει τον Φέργκιουσον ικανό να το ξεπεράσει, μιας και μένουν πολλά ματς μέχρι το τέλος του έτους.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό